пон дек 17, 2018 9:00 pmESPACE написа:Еми всеки с чувствата сипон дек 17, 2018 1:24 pmmurnau написа: Сега, ако нямаш какво да кажеш по темата, моля, си го кажи наум.Ахаа чувствителни сме значи, нищо де свиквай с разхода. Колкото и да те убеждават че можеш да го свалиш, повярвай ми - няма да стане без да свалиш температурите.
 )
)Ами ако не ме убедят, няма проблем, ще спя спокойно, че съм го настроил добре.
И все пак?
 Моя котел съм го настроик кажи речи на 99% перфектно, като оставям 1% донастройка във времето и разхода ми от началото наа месеца се върти около 10 / 11 кубика на ден. Отиплявам 65 квадрата с 5 радиатора и съм с оригиналното управление на Бош, че и с външен датчик. Ти ревеш за под 5 кубика на ден... Прочети моята тема ако не те мързи и доста неща ще ти се изяснят.
  Моя котел съм го настроик кажи речи на 99% перфектно, като оставям 1% донастройка във времето и разхода ми от началото наа месеца се върти около 10 / 11 кубика на ден. Отиплявам 65 квадрата с 5 радиатора и съм с оригиналното управление на Бош, че и с външен датчик. Ти ревеш за под 5 кубика на ден... Прочети моята тема ако не те мързи и доста неща ще ти се изяснят.
.gif)
 И аз съм заварял без маска
 И аз съм заварял без маска