Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
faicho74 - помощник
Здравейте момци!Днес ще изпрата снимков материал за да стане ясно най накрая за кво говора!Работа по вьпроса за маламашката скьпи ми джедайо!Нека силата да бьде с теб! ЬОДА!
asinka - специалист
faicho74,
само искам да ти кажа, че много ти се радвам, и тотално ще умрЪ от кеф ако им натриеш ушите на всички :) и се справиш блестящо!
Е, няма да е като за фотосесия, но съм УБЕДЕНА, че има ли мерак и хъс, НЕЩАТА СЕ ПОЛУЧАВАТ!
Айде със здраве на всички песимисти :)

Аз лично стискам палци!
silllveto - Майсторица
Теракола се прави с мн ситен кварцов пясък, а за да се хване мазилката се шприцва с С200+пясък+цимент(грешката е моя).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
silllveto, първо пишеш,че споделяш чуто, после почваш да го твърдиш категорично. Хайде моля, бъди красива и мълчи за неща които не си пипвала и определено не си осмисляла.
vidrata - специален-специалист
Оппппаааааа май се заформя скандалче :lol: .Сега като се намеси и дядя Стефчо и ще настане веселба.
Ти вече ми го достави като написа последния си пост. :lol:
Стефан - майстор
Няма да ти доставя това удоволствие, сеирджия такъв.
silllveto - Майсторица
Усещам сексизъм, но ще споделя, че съм го чула (и видяла) категорично. Не може да правиш изводи за хора, които не познаваш. Ясно е, че не всички сме достатъчно компетентни, но предполагам не очакваш да си пишеш сам във форума. Хубаво е, че има знаещи като теб, но не бъди толкова критичен към нас лаиците, още повече, че не отговори нищо конкретно по последния ми пост. Не исках да задълбавам по въпроса, просто дадох идея, която да насочи знаещите да помогнат.
Силве не се пали толкова.Сега моето мнение по спора- още има хора които грундират с твоята рецепта ,но аз съм против и то не защото не става ,а защото много се кефя на съвременните материали или по-точно за случая грундове.не бих си играл с цимент+пясък+ Ц200.не че преди не съм го прсвил ама на лесното човек свиква бързо.
Master_Kenobi - V.I.P.
faicho74 написа:
Работа по вьпроса за маламашката скьпи ми джедайо!Нека силата да бьде с теб! ЬОДА!
:-D :-D :-D
Ми, то Силата ще ти е по-нужна на тебе, така че ако искаш пиши тука и ще ти пуснем малко мидихлорини, че да успееш. :-D Ама както си я подкарал - на час по лъжичка (пардон пост), май нямаш много реален мерак. :? Не знам, дано пророчеството на asinka ме опровергае! :-D

П.П. Привет от Йода. Днеска си пихме винцето... :-D :-D :-D

Тема "МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ЗА ЕДИН НОВОБРАНЕЦ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: