• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 25
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Даже с тва трябаше да почне или поне в началото на темата, която взе да ма кефи вече.
Hursa - майстор
Ами макар, че не започна с това - това бе вече "обсъждано" :)
чет дек 20, 2018 7:12 pmHursa написа:
Ами макар, че не започна с това - това бе вече "обсъждано" :)
Дано не се налага да ви го пренапомняяаам, чадо!
Hursa - майстор
Ами нали от там се стигна, последно, до дрениране на системата :)
чет дек 20, 2018 7:34 pmHursa написа:
Ами нали от там се стигна, последно, до дрениране на системата :)
Нье. С погрешни разсъждения, накарахте го ненужно да прави разни безполезни упражнения.
Дрениране- какво е това?
Hursa - майстор
Ами да "изпразни" системата
чет дек 20, 2018 7:40 pmHursa написа:
Ами да "изпразни" системата
Аха, както да си дренирам бурето с вино и накрая остава само кал.
Пък аз си мислех, че просто си токвам.
Вашия дренаж не помогна на стрелката. Жалко.
Hursa - майстор
Е ако бъдем обективни - системата не беше изпразнена. Мисля, че и ако беше нямаше да помогне - но се повтарям :) .
чет дек 20, 2018 8:10 pmHursa написа:
Е ако бъдем обективни - системата не беше изпразнена. Мисля, че и ако беше нямаше да помогне - но се повтарям :) .
Е няма лошо за признаеш, че не си успял да помогнеш.
Продължавай да опитваш!
preslav - майстор
На фиг.14, която е на стр.13 от инструкцията се вижда нещо черно като капачка на вентил - не е супер логично да е от долната страна на РС, но не е невъзможно. Хипер сложно обаче се оказа да накарам питащия да снима конкретния модел на камината. Не страдам от манията да съм винаги прав, но нищо не беше направено системата да бъде проверена и върната в изходно положение.
До тук помпата е почукана с отвертка за да тръгне, сменен е един манометър, и е направен неуспешен опит за източване, а също така са изписани хичнайси страници. А, също така разбрах, че системата е на 8 години, от които 2 работи с тази камина, а преди е била на котел с дърва, разбрах също и, че монтажниците са си оставили ръцете, инсталацията е в най-хубавия град на БГ. Общо взето питащият само си пита, а ние си спорим кое е първично, кокошката или яйцето.
Очевидно е, че системата не е реализирана така, както е показано на стр.15 от ръководството, а от там и врачуването се затруднява.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 25

Тема "Манометър за налягане на вода в затворена система." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: