• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
batVenci - специалист
чет дек 20, 2018 2:21 pmcomunikator написа:
Колеги преди не много време пускаха импактора винтоверт с шестостена PDSSA 12 A1 някой помни ли за колко пари го пускаха?
90Nm
На 14 юни са пускали бодито на 55 лв., а тогава батериите са предлагали съответно 2 Амперчаса на 50 лв., и 4 Амперчаса на 60 лв. Тогава бях свидетел, как 4 Амперчасовата батерия, сутринта в 7 часа, на юруш чевръсти момчета за секунди отнасяха в раници. Но аз не съм голям фен на акумулаторните инструменти. После имаше голяма драма по форумите за недостига на тези батерии...
comunikator - специалист
Не писа за кои уреди става въпрос, но аз си заредих батерията от винтоверта PBSA 12A1 в зарядното на фенера.
[/quote]

Преди няколко дни купих зегето 12в батерията му става на 10.8в винтоверт но на неговото зарядно не.
А батерията от 10.8в винтоверт става и на зегето и на зарядното от зегето както и на фенера.
comunikator - специалист
чет дек 20, 2018 4:13 pmbatVenci написа:
Колеги преди не много време пускаха импактора винтоверт с шестостена PDSSA 12 A1 някой помни ли за колко пари го пускаха?
90Nm
На 14 юни са пускали бодито на 55 лв., а тогава батериите са предлагали съответно 2 Амперчаса на 50 лв., и 4 Амперчаса на 60 лв. Тогава бях свидетел, как 4 Амперчасовата батерия, сутринта в 7 часа, на юруш чевръсти момчета за секунди отнасяха в раници. Но аз не съм голям фен на акумулаторните инструменти. После имаше голяма драма по форумите за недостига на тези батерии...
Днес ми го предложиха с 2000Ач батерия за 110лв мислех че е на далавера явно не е защото няма и гаранция.
Последна промяна от comunikator на чет дек 20, 2018 5:40 pm, променено общо 1 път.
batVenci - специалист
чет дек 20, 2018 4:33 pmcomunikator написа:
90Nm
Днес ми го предложиха за 105лв с 2000Ач батерия за 110лв мислех че е на далавера явно не е защото няма и гаранция.
Ако проблема е в гаранцията, помня че много колеги си купиха импакта тогава и могат да отслужат с касова бележка. Даже с ксеро копие на същата няма проблеми. Иначе батериите май не им уважават гаранцията или са с 6 месечна, която май вече е на предела оттогава...
comunikator - специалист
чет дек 20, 2018 4:45 pmbatVenci написа:
чет дек 20, 2018 4:33 pmcomunikator написа:

Днес ми го предложиха за 105лв с 2000Ач батерия за 110лв мислех че е на далавера явно не е защото няма и гаранция.
Ако проблема е в гаранцията, помня че много колеги си купиха импакта тогава и могат да отслужат с касова бележка. Даже с ксеро копие на същата няма проблеми. Иначе батериите май не им уважават гаранцията или са с 6 месечна, която май вече е на предела оттогава...
Нова батерия от ейнхел дават един месец гаранция.
Купен е в германия няма как да го вържа с нашите касови бележки.
Дали да рискувам е друг въпрос - батерията му най- вероятно ще се комбинира с тази от зегето което за мен е +
Не съм сигурен дали силата от 90Nm реално ще ми върши ли работа при завиване на торсове за бърз монтаж директно в дърво?
xway - напреднал
ср дек 19, 2018 11:05 pmcholev написа:
ср дек 19, 2018 10:47 pmxway написа:
Изненада - в Лидл ще има машини на Black & Decker - https://www.lidl.de/de/black-decker-18- ... 8v/p290646
Фееричен боклук е тоз блак и декер. Това в онлайна. Ако го пуснат в магазина ме загубиха като клиент :-D
Може ли допълнително разяснение с какво е толкова зле ?
cholev - майстор
В горния разговор да вметна:
Неясно е написана гаранцията на батериите- 6м; 1год или даже всичките 3. не става много ясно от юзер гайдите.
2000АЧ батерия няма - има 2АЧ
4АЧ батерия 12в няма
Торсове няма- може би торксове
90НМ ще завие и торкс 6х200
cholev - майстор
чет дек 20, 2018 8:26 pmxway написа:
..Може ли допълнително разяснение с какво е толкова зле ?
Имах некакви неща от таз фирма (отверка с битове например) - пълен боклук.
А тоз винтоверт изглежда като правен в африка от дрогирани негри- това да го пипна в ръка ще си сложа ръкавици- отвратително изглежда.
опел, фауве и черния декер никога :-D
jekasus - майстор
Купих си тая лампа, наистина си пасва идеално със винтоверта(зарядното на винта изгоря, а новото от бушона е 40 лв.)
И лампата си свети добре...
nikolov333 - майстор
Аз пак един черен декер 12V, го тествах брутално по време на основния ремонт у нас.. Ами изкара 10г.след като беше преправен за работа с външен акумулатор от сот, понеже неговите се възнесоха отдавна. Толкова бой и прах е изял, че не знам как изкара до толкова, но наскоро започна да вие на умряло и сега е заместен от Лидълската колекция.. 4 броя, но съм доволен само от два от тях..
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: