Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Напиши в гугле - електромагнитно универсално реле с 220 волта бобина ,нормално отворен контакт се ползва . :)
stefan33 - специалист
Аурига 25кв.
Прикачен файл:
IMG-d0ee918ea1d0528b6f3124669dcecb35-V.jpg
Прикачен файл:
IMG-62e1f20d013dc28eabfe6c1e31ba060d-V.jpg

Препълва и падат неизгорели пелети отстрани
Пар.10-23
Пар.24-155
Пар.18-60
Пар.28-190
Интересно че пар.67 е 68гр. а пар.52 67гр.
и пар.68 е 35гр.
Някакви идеи какво да се промени?
stefan33 - специалист
Някой може ли да каже п67 и п68 за вкючване и изключване на помпата ли са Аурига 25кв.
stefan33 - специалист
Как да оправим този проблем Аурика 25кв.Препълва кошницат и падат много недогорели пелети.
https://m.vbox7.com/play:4d620a7ed1
filmatoplo - майстор
Намали подаването на пелети и увеличи малко въздуха .
эдравейте ,от иэвестно време имам алба 18кв и я полэвам като котел.отоплявам апартамент 65 кв.м.,но раэхода на пелети е голям .на 2 степен от 8 сутринта до 10 вечер е 40 кг.-това ме притеснява доста .явно настройките не са ок.пелетите са на трон- дървесни
bmahob - майстор
съб дек 22, 2018 2:31 pmmarto milanov написа:
эдравейте ,от иэвестно време имам алба 18кв и я полэвам като котел.отоплявам апартамент 65 кв.м.,но раэхода на пелети е голям .на 2 степен от 8 сутринта до 10 вечер е 40 кг.-това ме притеснява доста .явно настройките не са ок.пелетите са на трон- дървесни
Доста е... Аз топля подобна м2, имаш ли изолация?
veesskoo - напреднал
Уха а аз мислех ,че горя много и моята е 18kw , отоплявам 105 кв.м и гори на час 1кг. пелети и държи 59гр. на водата.
Ако моята гореше толкова щях да я върна в магазина. :?: :shock:
nokoniko - специалист
съб дек 22, 2018 6:28 pmveesskoo написа:
Уха а аз мислех ,че горя много и моята е 18kw , отоплявам 105 кв.м и гори на час 1кг. пелети и държи 59гр. на водата.
Ако моята гореше толкова щях да я върна в магазина. :?: :shock:
Дай параметри за сверка. :partyman:
darlu - помощник
Здравейте от миналата година съм с Алба 18кв и не е имало проблем но тази година през ден два изгасва и изписва че няма пелети в, бункера а той е пълен и когато отворя вратата е препълнено с незапалени пелети...пелетите са същите и по настройките не е пипано...
Как да намаля подаването при запалване и на колко .
Благодаря

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: