съб дек 22, 2018 2:31 pmmarto milanov написа: эдравейте ,от иэвестно време имам алба 18кв и я полэвам като котел.отоплявам апартамент 65 кв.м.,но раэхода на пелети е голям .на 2 степен от 8 сутринта до 10 вечер е 40 кг.-това ме притеснява доста .явно настройките не са ок.пелетите са на трон- дървесниДоста е... Аз топля подобна м2, имаш ли изолация?
съб дек 22, 2018 2:31 pmmarto milanov написа: эдравейте ,от иэвестно време имам алба 18кв и я полэвам като котел.отоплявам апартамент 65 кв.м.,но раэхода на пелети е голям .на 2 степен от 8 сутринта до 10 вечер е 40 кг.-това ме притеснява доста .явно настройките не са ок.пелетите са на трон- дървесниУха а аз мислех ,че горя много и моята е 18kw , отоплявам 105 кв.м и гори на час 1кг. пелети и държи 59гр. на водата.
съб дек 22, 2018 6:28 pmveesskoo написа:Дай параметри за сверка.съб дек 22, 2018 2:31 pmmarto milanov написа: эдравейте ,от иэвестно време имам алба 18кв и я полэвам като котел.отоплявам апартамент 65 кв.м.,но раэхода на пелети е голям .на 2 степен от 8 сутринта до 10 вечер е 40 кг.-това ме притеснява доста .явно настройките не са ок.пелетите са на трон- дървесниУха а аз мислех ,че горя много и моята е 18kw , отоплявам 105 кв.м и гори на час 1кг. пелети и държи 59гр. на водата.
Ако моята гореше толкова щях да я върна в магазина.![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: