Мечтата на всяка домакиня
ilko - напреднал
Здравейте,

Изпаднал съм в следната дилема. В момента си правя шкаф за печка "Раховец" и се колебая кое е най-добре да се сложи като гръб зад печката. Тъй като разстоянието е много голямо (120х110) и не мога да намеря такъв размер плот вариантите са да снаждам два плота за да докарам същия размер или да сложа цяла плоскост. Единственото което ме притеснява е, дали това ПДЧ ще издържи на температурата от котлоните и парата от печката и дали ще може да се почиства от мазнината която ще пръска.

Ще съм много благодарен ако компетентните хора от форума ми дадат правилен съвет.

Благодаря предварително.
solo5 - майстор
а защо не си налепиш плочки 10х10см :roll:
ilko - напреднал
solo5 написа:
а защо не си налепиш плочки 10х10см :roll:
Не ми харесва този вариант . :)
silllveto - Майсторица
Когато си поръчвах кухнята исках да си взема гръб като плота, а продавачката ме посъветва вместо него да си сложа плот, защото гърбовете щели да се изкривят при транспортирането. Реших, че ще слагаме 10х10, понеже плотът е 3см. Така че явно има такава практика. На плота не би трябвало да му стане нищо, нали е кухненски, горещо, мокрене.
shadowman - майстор
Гърбовете се изкривяват от много неща , но да се изкривят по-време на транспорта е смешно. ПДЧ-то което евентуално е било предложено за гръб няма гаранция да е право, почти всяка плоча е крива.

Тема "Плоскост ПДЧ вместо гръб (термоплот)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: