Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте колеги, може ли някой от вас да ми изпрати инсталационните настройки за burnit 25kW comfort или да се свърже с мен по телефона (0898563533), или на e-mail : stenlistoichev@abv.bg. Благодаря предварително. Ще почерпя :partyman: .
kali3896 - напреднал
Здравейте.Става въпрос за БУРНИТ 13кв.При зададени 65 градуса на водата достига до 62 , 63 и не мърда от там ,на А режим.При което работи на 3 или 2
ра степен .Въпроса , ми е дали с настройки ще може да се вдигне с 1 градус водата,при което камината ,ще мине на 1ва степен .Температура в стаите 24 градуса , термоглави на повечето радиатори.
startx - специалист
съб дек 29, 2018 9:06 pmkali3896 написа:
Здравейте.Става въпрос за БУРНИТ 13кв.При зададени 65 градуса на водата достига до 62 , 63 и не мърда от там ,на А режим.При което работи на 3 или 2
ра степен .Въпроса , ми е дали с настройки ще може да се вдигне с 1 градус водата,при което камината ,ще мине на 1ва степен .Температура в стаите 24 градуса , термоглави на повечето радиатори.
1. Или подаването на пелети ти е намалено в тези степени от заводските или с ти кофти пелетите (дълги солети) и прави шнека празни обороти и неравномерен огън с което не мърдаш от градусите. 2.имаш загуби и някой рдиатор наваксва (отдава) главата не нмаля притока иамината не достига градусите! 3. Камината ти не е оразмерена спрямо квадратурата и радиаторите( което не е мн голям проблем ама трябва да се бутнат настройките на камината в минималните мощности )
startx - специалист
Grants, къде си забил? :-D :-D
seiko72 - специалист
намали една от термо главите и ще си догониш температурата на камината и няма нищо това не е фатално направи си 2 и 3 да ти модулират и всичко ще е наред.
съб дек 29, 2018 9:29 pmseiko72 написа:
намали една от термо главите и ще си догониш температурата на камината и няма нищо това не е фатално направи си 2 и 3 да ти модулират и всичко ще е наред.
Е като намали, една от термоглавите, работата на камината ще "заспи", а температурата в стаята къде ще иде? Нали това е най важното?!!!
bmahob - майстор
съб дек 29, 2018 9:46 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб дек 29, 2018 9:29 pmseiko72 написа:
Е като намали, една от термоглавите, работата на камината ще "заспи", а температурата в стаята къде ще иде? Нали това е най важното?!!!
И аз първата година гледах да модулираме само :-D :-D докато жента не ме сверна с точилката и ми просветна
kali3896 - напреднал
Благодаря за страхотните отговори , има върху какво да мисля и експериментирам. =D>
Raij - специалист
съб дек 29, 2018 10:11 pmkali3896 написа:
Благодаря за страхотните отговори , има върху какво да мисля и експериментирам. =D>
не ги слушай, всичко ти е ок, разхода как е . не пипай нищо. в топъл ден ще стигне и 66 гр.
Raij - специалист
разберете ,че модулацията НЕ Е създадена за работна степен а за предпазна. Повярвайте ,че ако ви изгаря по 500гр. на час и ви е топло няма да мислите за модулацията. преди мисли за модулация изолация, :? даже и рима има.

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: