• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
От мобилни телефони до цифрови камери
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет дек 28, 2018 11:33 amLisko написа:
...
Дърпам екрана от горния край надолу. Кликам на буквите "g" и "а". Апа е намерен...
Благодаря! Научих още нещо. И се оказа, че това нещо отключва вратата на един гараж...
nikolov333 - майстор
Lisko, ползвал съм iphone за няма и месец и понеже беше заоблен го изтървах на 3-тия ден та единия ъгъл се позаостри и го подарих на дъщерята.. тя си знае как се пазят айфоните.. :-D Мен ме дразнят всякакви ограничения и съм против супер затворения им софтуер.. да не говорим за Джейл брейк, а с андроид съм похарчил няма и 100 лева за приложения, а за счупени дисплеи съм дал максимум 200лв на 2-3 не маркови андроида, които си работят и до днес.. Та телефон над 5-600 лева не купувам, още повече и с ограничения като техните.. Това си е детска радост за мене, а с андроида си правя всичко което ми требе и си купувам само "изгряващи" марки, включително и Samsung съм ги зачертал заради регулирането на яркостта на амолед дисплеите с ШИМ.. Гъзарията не ме грее мен. :wink:
hidrazin - майстор
За сега съм се опазил и от гейфони и от лайндроиди... Дано успея да удържа още. :drinkers:
:partyman:
Lisko - майстор
Nikolov333,
хвана ме на тясно. С цената. Ако беше до мен, може би щях да съм с китайски модел, най-вероятно Xiaomi.
Айфона ми го купуват служебно.
Що се отнася до пари за приложения - минавало ми е през ума да си купя 2-3 неща, но после ми е отминавало.
Така че съм дал, словом "нула" пари за приложения.

Бих дал за HDR фотография но всичко което съм видял е примитивно - или резултатите са слаби или ако са по-силни трябва да не си мръднал - не може
да снади снимки които са леко мръднали една спрямо друга. А трябва да може - видяно на PC че работи.

Radius - мерси за отговора. Тоя въпрос съм го задавал, на много хора за да науча и никой не знаеше. А то ми било под носа. Срам, срам.
nikolov333 - майстор
Точно на Xiaomi съм аз в момента..
gogo7777 - майстор
пет дек 28, 2018 7:58 pmhidrazin написа:
За сега съм се опазил и от гейфони и от лайндроиди... Дано успея да удържа още. :drinkers:
....а с кво влизаш у Фейса......?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб дек 29, 2018 5:39 pmgogo7777 написа:

Богатите хора имаме и писита :lol: :lol: :lol:
hidrazin - майстор
съб дек 29, 2018 5:39 pmgogo7777 написа:
Ей тъй както си седиш и колкото ме познаваш ... мислиш ли че съм толкова изтряскал че да се занимавам с такава глупости???
Фейса е благодатно място където се заражда, расте и се развива неконтролируемо човешката простотия.
gogo7777 - майстор
съб дек 29, 2018 6:50 pmhidrazin написа:
Ей тъй както си седиш и колкото ме познаваш ...
Всъщност въпроса ми беше: "Има ли вградено фенерче телефона ти?"........, а сега трябва да те изпържа и полея с лимонов сок :drinkers:
Lisko - майстор
оф топик - доброто фенерче не е вградено фенерче, а соло.
:-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "iphone 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: