• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Вдигни вентиалтора и ще се подобри, на колко време чисти и по колко? Аз съм направилни друго горния ред(втория) дупки съм ги ьапушил със малки болтовежза да духа пи силно отдолу и така карам почти цяла седмица безпроблемно палене без да пипам
paunov - напреднал
за настроика PR33 и с колко предлагаш да я дигна
bmahob - майстор
нед дек 30, 2018 4:47 pmpaunov написа:
за настроика PR33 и с колко предлагаш да я дигна
Май не си я разучил, говоря за параметър18-22 оборото на вент. От 1-5 степен..... Попрочети малко :-D
paunov - напреднал
аз влезнах в меню 6 и вдигнах оборотите на трета степен с 100 сега ще видя дали има разлика
bmahob - майстор
нед дек 30, 2018 5:01 pmpaunov написа:
аз влезнах в меню 6 и вдигнах оборотите на трета степен с 100 сега ще видя дали има разлика
:? Колега твойта само на трета ли работи :|
paunov - напреднал
държа я на трета степен само така ми е добре програма 33 на кои мотор вдига оборотите , ако на програма 20 вдигна оборотите от 1850 на 2000 това какво точно означава че в кошницатас пелети ще духа по силно ли?
bmahob - майстор
Пр 31-35 непипайй!!!! Оборотите са от къдетоти казах, да като напраиш на 2000 ще вкарва повече въздух :| хора четете какво сме писали назад за да се запознаете с управлението..... всичко ви е наготово и пак нещете, аз за да науча съм язял 200сраници сръбско-хърватски форум :cool:
Restaurant - напреднал
Добър ден! Камината беше настроена 70градуса на водата и 30градуса в стаята, но ми е много горещо и я намалих на 60гр на водата и 27гр на стаята. Обаче след няколко дни се появи нещо по вътрешните стени, като
мокро може би. Започва от тръбата горе и се стича по стената, от двете страни по ъглите.Искам да попитам това ли е конденз?

Прикачен файл

20181231_083029.jpg
Restaurant - напреднал
Прикачен файл:
20181231_083952.jpg
за тази тръба питам :)
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79