Трифоне,не може всички да те кефят.Добре,че ми отвори очите.Гледам,че си почнал да пишеш като грамотен и вече те чета без да се напрягам.И ние сме яли бонбонки "ТИК-ТАК и сме пушили цигари КЕНТ".Нищо лично. 

пон дек 31, 2018 2:21 pmvlax написа: Трифоне,не може всички да те кефят.Добре,че ми отвори очите.Гледам,че си почнал да пишеш като грамотен и вече те чета без да се напрягам.И ние сме яли бонбонки "ТИК-ТАК и сме пушили цигари КЕНТ".Нищо лично.По граматика имам шес, ма беше отдавна. Пък и тонове документи съм изписал, та няма как да не ми са получава правописа.![]()
вт яну 01, 2019 12:29 pmSvezar написа: Малко лирично отклонение ! Понеже във форумите общуването е виртуално,правописа и изказа са единственото нещо по което може да добиеш някаква представа за човека отсреща ! Да пишеш неграмотно /опази боже и на шльокавица/,с неправилен словоред и груби изрази,е все едно да се запознаваш с нова компания облечан с вмирисани стари дрехи,немити зъби и хапнал чесън,може да си много готин човек,но едва ли ще те оценят+1![]()
вт яну 01, 2019 3:26 pmvlax написа:Е така вече та харесвам. По мъжествено е, ма що трябаше някой друг да го каже, та ти от подире?!вт яну 01, 2019 12:29 pmSvezar написа: Малко лирично отклонение ! Понеже във форумите общуването е виртуално,правописа и изказа са единственото нещо по което може да добиеш някаква представа за човека отсреща ! Да пишеш неграмотно /опази боже и на шльокавица/,с неправилен словоред и груби изрази,е все едно да се запознаваш с нова компания облечан с вмирисани стари дрехи,немити зъби и хапнал чесън,може да си много готин човек,но едва ли ще те оценят+1![]()
ПП Е за някой не важи![]()
вт яну 01, 2019 4:02 pmТрифон П.Трифонов написа: Живи хора сме, грешни.+1
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: