• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
пон дек 31, 2018 11:09 ambmahob написа:
Прилича Конденз :?
Къденстои камината в стая на топлобили в сервизно???? На колко т връща в системата водата от радиаторите, какви пелети гориш?
Restaurant - напреднал
пон дек 31, 2018 11:09 ambmahob написа:
Прилича Конденз :?
Може ли да ми дадете някой съвет как да се справя? Сериозно ли е?
bmahob - майстор
Пак те питам къде стои камината в стая на топло или в сервизно помещение, можеш ли да кажеш на колко градуса връща водата от радиаторите? Какви пелети ползваш?
Restaurant - напреднал
Здравейте! Отоплявам къща на два етажа. Първият се състой от две стай и придверие, вторият ежат се състой от четири стай. Понеже предверието е голямо е направен трегер за втория етаж. За това печката съм я сложил в предверието, защото е голямо колкото две стай. Пелетите са от кюстендил. В стайте има общо 4 радиатора(с термо глави) и 1 лира.това за връщането на водата от радиаторите не го знам. Благодаря предварително :)

Прикачен файл

20181231_141503.jpg
bmahob - майстор
пон дек 31, 2018 2:27 pmRestaurant написа:
Здравейте! Отоплявам къща на два етажа. Първият се състой от две стай и придверие, вторият ежат се състой от четири стай. Понеже предверието е голямо е направен трегер за втория етаж. За това печката съм я сложил в предверието, защото е голямо колкото две стай. Пелетите са от кюстендил. В стайте има общо 4 радиатора(с термо глави) и 1 лира.това за връщането на водата от радиаторите не го знам. Благодаря предварително :)
Това предверие отоплява ли се или разчита на печката? Според мен от там идва работата....все пак това не е котел с изолация и ако темп в предверието е мно ниска може от това да се получава... :?
Restaurant - напреднал
Не се отоплява, разчита само на печката. Докато работи го топли(достига 26гр), изключалия е изтива предверието(пада до 14гр). Да отбележа че печката неработи постоянно, понеже с жената сме на 12ч смени. Рядко и се събира да работи 15-16ч. След което я изключвам и я почиствам.
bmahob - майстор
Добре а това което снима сърга ли се лесно с четката???
Restaurant - напреднал
Да, лесно се стърга. Това е след 5 стъргания (нагоре-надолу)с металната четка. Лесна пада. Благодаря. Весело посрещане на нова година на Всички :partyman:

Прикачен файл

20181231_180025.jpg
bmahob - майстор
Може и да не е конденз..... :drinkers:
filmatoplo - майстор
:drinkers: Утре ще погледна по хубаво :lol:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80