• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) :? На коя страница че са 1000 :wink: Потърсих и намерих снимки - :lol: верно клапата ти е от някаква тенджера :lol: :wink:
МИРАЖ - специалист
чет яну 03, 2019 10:14 pmfilmatoplo написа:
:) :? На коя страница че са 1000 :wink: Потърсих и намерих снимки - :lol: верно клапата ти е от някаква тенджера :lol: :wink:
на страница 397
filmatoplo - майстор
За котел не видях ли -Дакон.
МИРАЖ - специалист
чет яну 03, 2019 10:14 pmfilmatoplo написа:
колегата ми намери едни пластмасови клапи за аспиратори които са си супер и са няколко лева от практикер , за вертикален монтаж . Но за силата на тяга трябва да им се залепи противитежест , което е лесно , монтажа трябва да е на място на комина което ме се нагрява !!!
Имам такава клапа но не мога да качвам снимки от телефона ??? Не зная защо , преди година качвах без проблем !!! :axe:
МИРАЖ - специалист
чет яну 03, 2019 10:38 pmfilmatoplo написа:
За котел не видях ли -Дакон.
Грейкото ми е от този август , тогава и го поткарах но само за бойлера 300литра
filmatoplo - майстор
:) Днес търсения Регулатор на тяга дойде -точно такъв исках ,регулира се от 10-35 паскала .Взех го от ilma-bg.com - всичко с Еконт 150 лв.
МИРАЖ - специалист
пет яну 04, 2019 3:58 pmfilmatoplo написа:
:) Днес търсения Регулатор на тяга дойде -точно такъв исках ,регулира се от 10-35 паскала .Взех го от ilma-bg.com - всичко с Еконт 150 лв.
=D> доста паричи са си , защо са толкова скъпи ? Все пак е 200гр. метал , производство не струва повече от производството на една обикновена тенджерка от 7 лева :axe:
sian - специалист
Колега МИРАЖ добре си го направил. Водиш ли статистика на разхода. Като свали температурата на димните газове свали ли разхода.
filmatoplo - майстор
:) Ами не знам -клапата е маркова -гледам я в чужди клипове .
МИРАЖ - специалист
съб яну 05, 2019 5:31 amsian написа:
Колега МИРАЖ добре си го направил. Водиш ли статистика на разхода. Като свали температурата на димните газове свали ли разхода.
Разхода е по малък и по бързо вдига температурата на водата , когато направим тестовите ще пиша за разликата
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27

Тема "Пелетни котли Хидро терм - Hydro term мнения???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: