вт яну 01, 2019 5:38 pmDzvera написа: За много години, всичко най хубаво през новата година , повече топлина по малък разход ! И сега : Колеги помощ ! На вънка топло 4-5 градуса, без да съм пипал настройките на 2-а не може да вдигне температура, помпата включва/изключва през 2-3 мин ... Пелетите са същите, настройките също. Декември по студените дни когато бяха ,със същите настройки и пелети си държеше преспокойно 47-48 градуса. Чистя я всеки ден... Вдигам и от финните настройки вент и пелетите , температурата тръгва да пада ...кога е чистена ревизията
вт яну 01, 2019 9:54 pmRaij написа:Всеки ден се чисти, не съм я разглабял, изгорил съм 30 чувала само от 12.11.18-а...вт яну 01, 2019 5:38 pmDzvera написа: За много години, всичко най хубаво през новата година , повече топлина по малък разход ! И сега : Колеги помощ ! На вънка топло 4-5 градуса, без да съм пипал настройките на 2-а не може да вдигне температура, помпата включва/изключва през 2-3 мин ... Пелетите са същите, настройките също. Декември по студените дни когато бяха ,със същите настройки и пелети си държеше преспокойно 47-48 градуса. Чистя я всеки ден... Вдигам и от финните настройки вент и пелетите , температурата тръгва да пада ...кога е чистена ревизията