• 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
comunikator - специалист
чет яну 03, 2019 1:37 pmbatVenci написа:
Батерии, кво да правиш. Вярно, много е удобно с тях, но след няколко годинки ги наляга мързела и почват да създават проблеми. То затова и Лидл не им дава пълноценна гаранция...
След няколко години добре ама тая батерия е на 5 месеца.
comunikator - специалист
Някой знае ли как става точно връщането в Лидъл.
Веднага ли става или трябва да чакаш няколко дни?
Andri01 - майстор
Веднага.
batVenci - специалист
Май някой бе казал, че Лидл давал на батериите 6 месеца гаранция. Ако е така /нека се изкажат компетентните колеги/, то има още време за рекламация. То и аз имам проблемна лидълска батерия след няколко месечна не голяма употреба, да не каже почти никаква. Но просто не ми се занимава, като веднъж годишно зареждам индивидуално елементите до 4,2 Волта, колкото да поддържам елементите живи. Решението е ясно, поправка на повредения оригинален контролер, дори смяната му с качествен от китайските сайтове...
kozl - майстор
чет яну 03, 2019 2:49 pmcomunikator написа:
Някой знае ли как става точно връщането в Лидъл.
Веднага ли става или трябва да чакаш няколко дни?
Някои неща веднага с подмяна, стига да има налично.
За фенерчето с безконтактно зарядно и датчик за движение след около седмица ми върнаха парите. Попълвах някакъв формуляр и помня, че ми зачезна фактурата, а фенерчетата бяха 2. Аз ли загубих фактурата или ми я прибраха :?
comunikator - специалист
Днес като ходих в Лидъла имаше някакви лазерни ролетки малки 7см на 2см много удобни до 20м мерят с алкални батерии но 50лв ми се видяха множко!?
zz_stefanov - майстор
чет яну 03, 2019 2:46 amnikolov333 написа:
Моята е модел 5205, но в упътването и пише, че не е добре за батериите да се ползва, докато се зарежда, а и дават 14-16 часа зареждане, което си е почти цял ден.. :?
И аз имам акумулаторен Ремингтън, за да се правя на Брус Уилис. Свети само оранжево и не изключва светлината при достигане на заряд. Пишеше някакви часове, но съм я държал и повече. Вече е на умирачка.
kalin.angelov - помощник
Здравейте, днес си купих тресчотката с накрайниците за 89,99 лв. На първо четене е добре. Не е голям комплекта, но има всичко необходимо. Кофти е само, че рамото 1/2 не е и удължение за тресчотката, но важното е да са здрави.
Друго питане имам: някой знае ли кога и за какви пари са пускали големия настолен циркуляр с изтегляне, който е 2000 вата и диска е 254 мм. PKZS 2000 A1. В немския лидл е 120 евро, но не е наличен. Ако го поръчам от там при положение, че е 17 кг с доставката ще дойде до тук за 300 лева. За тая цена мога да го взема и от олх... та се чудя. Благодаря.
cholev - майстор
съб яну 05, 2019 8:37 pmkalin.angelov написа:

Друго питане имам: някой знае ли кога и за какви пари са пускали големия настолен циркуляр с изтегляне, който е 2000 вата и диска е 254 мм. PKZS 2000
По спомен 230-240лв. Диска обаче е 210мм. 254 е на настолния циркуляр
kalin.angelov - помощник
съб яну 05, 2019 9:20 pmcholev написа:
съб яну 05, 2019 8:37 pmkalin.angelov написа:

Друго питане имам: някой знае ли кога и за какви пари са пускали големия настолен циркуляр с изтегляне, който е 2000 вата и диска е 254 мм. PKZS 2000
По спомен 230-240лв. Диска обаче е 210мм. 254 е на настолния циркуляр
210 мм е на 1500 ватовия. Има 2000 ватов с по голям диск
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: