Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
DStefanov - специалист
Не лепи със силикон.
Има ли причина за това :shock: . Аз също я залепих със силикон :!:
Надявам се утре да мога да покажа и аз снимки :wink:
plumber - специалист
DStefanov написа:
Не лепи със силикон.
Има ли причина за това :shock: . Аз също я залепих със силикон :!:
Надявам се утре да мога да покажа и аз снимки :wink:

Мдааа.После много приятно се маха :) Пробва ли я преди да я нацапаш със силикон?Да не се наложи да я махаш,че ти е жална майка.
vidrata - специален-специалист
Градски напомни ми една история.Залепих една мивка със санитарен силикон и я хванах ест. с комплекта за закрепване............... и о чудо след два дни жена му на човека не харесва мивката.Оня отвива гайките и се мъчи да отлепи мивката..............Съжалявам че нямам снимки да видите плочките-счупени почти по кунтура на въпросната мивка.Е вярно бяха на КАЙ ама мисълта ми е че силикона е як и то много.
Bechev - специалист
Досега съм лепил не много,но доста с "MasterSIL",когато се е налагало да се свалят не е имало проблем.Да се надявам,че няма да ми се налага да я свалям,но зна е ли човек. :?
Rumen Iankov - специалист
Ако ти се запуши тоалетната чиния как ще е свалиш да я почистиш. :)
DStefanov - специалист
Мдааа.После много приятно се маха Пробва ли я преди да я нацапаш със силикон?Да не се наложи да я махаш,че ти е жална майка.
Ха ха , пробвах я :-D . Всичко е на 6, не тече (слава богу) :lol:
И все пак силикона едва ли че задържи чиния тежаща 30кг :-D :-D :-D .
Bechev - специалист
Rumen Iankov написа:
Зящо да я свалям :? има си начини да се отпушва тоалетна,но ако се наложи развивам гайките,отлепвам силикона и така. :wink:
plumber - специалист
DStefanov написа:
Мдааа.После много приятно се маха Пробва ли я преди да я нацапаш със силикон?Да не се наложи да я махаш,че ти е жална майка.
Ха ха , пробвах я :-D . Всичко е на 6, не тече (слава богу) :lol:
И все пак силикона едва ли че задържи чиния тежаща 30кг :-D :-D :-D .

Двама човека лашкахме седалото,за да го свалим.НАтъпкано беше отзад със силикон и не можеше да се отреже.Накрая излезе със плочките.Щеше да издържи доста повече от 30 :)
Rumen Iankov - специалист
Bechev написа:
Rumen Iankov написа:
Зящо да я свалям :? има си начини да се отпушва тоалетна,но ако се наложи развивам гайките,отлепвам силикона и така. :wink:
Случайно да си махал капачка от буркан или пласмасата на който се държи препарата за миене на тоалетна чиния.Те застават на изхода на тоалетната чиния и действат като клапан и без да се свали чинията няма отпушване.
Time2Burn - специалист
Няма смисъл да обсъждате една изчерпана тема. Конзолните чинии НЕ се лепят със силикон. Затягат се на шпилките и нищо друго!

Тема "висяща тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: