Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Моля за помощ имам стаен термостат САЛУС при гасене на осветлението в котелното изключва котела знам че работи с радиочестота възможно ли е от ключа да прави искра и подава някакъв сигнал и кара приемника да изключва така прави от 10. 8 пъти не всеки път но го прави моля за мнение не знам дали да не му сменя честотата
g.gushterov83 - специалист
пет яну 11, 2019 7:11 pmvalentinpetrov написа:
Моля за помощ имам стаен термостат САЛУС при гасене на осветлението в котелното изключва котела знам че работи с радиочестота възможно ли е от ключа да прави искра и подава някакъв сигнал и кара приемника да изключва така прави от 10. 8 пъти не всеки път но го прави моля за мнение не знам дали да не му сменя честотата
Ако лампата е светодиодна пробвай да я смениш.
ventzi48 - специалист
Имам нощна лампа която се палеше и гасеше с докосване и работеше доста дълго време. В един момент започна да прави номера-сама се запалваше и изгасваше. Преместих я на друг контакт в стаята и си работеше нормално. Двата контакта се разклоняваха от една кутия???На първият има включена друга нощна лампа с обикновена крушка и тази с докосване. Още не знам какъв е проблема. Пробвай да захраниш лампата в котелното от друга верига в която не си включил приемника на термостата.
Трябва да опъвам удължител но ще пробвам
filmatoplo - майстор
:? :) Свързан е правилно нали . :wink:
g.gushterov83 - специалист
@valentinpetrov Пробвай да смениш ключа, възможно е и да е лоша връзка някъде по инсталацията.

Днес реших да почистя котела и се натъкнах на нещо, което не бях виждал до момента - пепелта залепнала по стените на Виадруса и по чугунените плочи имаше синкав отенък. Инак мека - с едно тръкване с четка за боядисване пада, но синкава... Някой знае ли това дали е хубаво или лошо и на какво може да се дължи? :?
Не се вижда много добре, но горе-долу така изглежда: https://photos.app.goo.gl/BjwVbTNx6CkCpuNx7
filmatoplo - майстор
:shock: :-D Нема такъв слон в наше село :wink:
judas - специалист
g.gushterov83, и при мен е така, май не е добър горивния процес.
gnt69 - майстор
нед яну 13, 2019 6:17 pmjudas написа:
g.gushterov83, и при мен е така, май не е добър горивния процес.
Дай му две единици вятър и ще се оправи.

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: