Модел ?? 

чет яну 10, 2019 11:08 pmfore написа:Здравейте! Видях че коментирахте на предните страници тази ножица. В новия Лидл във Варна до Окръжна болница има много бройки от нея.
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... %2012%20A1
Няма я в брошурата. Мисля че я пуснаха преди нов година. Просто залежа в нашият Лидл. И след като докарах 8 броя, 6 мм листове- 3 м/2,10 м ми се наложи да купя и тая ножица чудейки се как ще ги режа на две за да покрия страничните огради на подхода на един подземен гараж. Просто снега е неуправляем и навява от всякъде.
нед яну 13, 2019 12:03 pmfore написа: Ако говориш за обикновените черни стъкла, при тях има цифри. Ако стъклото е 8 е тъмно, а ако е 7 е по светло и тнт.За соларните говоря да!Всички които съм ползвал все ми тъмнеят дали от 50 или 300 се тая ,една единствена беше се едно няма стъкло толкова ясно се гледаше през деня направо кеф.
При соларните маски, хубавите касети имат копчета за превключване на дина на затъмнение -5-8/ 9-13 и врътка за финна настройка отвън с пълно изключване - Гринд функция.
Не съм гледал какво представлява новата Лидлска маска. Но ако е подобна е ок.
А това дали стъклото е лилаво или зелено е последна мода за тру колор........което е без значение.
пон яну 14, 2019 10:44 ammilen56 написа: Извинявайте, не видях другата тема. Тъкмо щях да изтрия въпроса.Миленка, виж тук тази тема, другата тема е за хора "професионалисти", които се надсвирват да оплюват машината, а тази машина за тия пари си струва да се закупи от човек за хоби занимания в дома си.
пон яну 14, 2019 10:29 ammilen56 написа: А какво ви е мнението за телоподаващото? Пише, че работи и без защитен газ. Дали си заслужава покупката. И с него ще се работи чат-пат, но поне не би трябвало да прагаря детайлите както електрожена. Ще трябва ли да купувам и допълнително бутилка с газ ?За това телоподаващо е писано доста.Не само по назад в темата ами и по други форуми.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: