Добре де, извинявам се, аз събирам цифрите на 20-ката. А навремето като правеше конфигурацията, що не взе Експета, ами взе чугуняк - щот е вечен ли? 

пон яну 14, 2019 9:19 pmLazarGanev написа: Добре де, извинявам се, аз събирам цифрите на 20-ката. А навремето като правеше конфигурацията, що не взе Експета, ами взе чугуняк - щот е вечен ли?На този въпрос съм отговарял поне 3 пъти ама да знаеш че за това имате вина и вие "капацитетите" пишещи в този форум.![]()
пон яну 14, 2019 9:52 pmTzinata написа: На този въпрос съм отговарял поне 3 пъти ама да знаеш че за това имате вина и вие "капацитетите" пишещи в този форум.Не бе, шегувам се, знам отговора - акъли много и не знаеш кой е правилния. Важното е, че си осъзнал грешката. Той и Анди мина по тоя път - трудния
пон яну 14, 2019 10:33 pmandy_forresite написа: Чакай газ и не върши глупости. Горелката лесно ще се продаде. Нали ти писах как чистя експерта. И аз дишам пепел. Докато събарям пепелта от големия паралелепипед, включително от покрива му, няа ти каам кво турлищеАнди, представям си те опушен, в снежнобял отходен продукт но слънчогледа, досущ като дух, в комедиен филм на ужасите, бълнуващ на сън името на г-жа Кембъл.се вдига. Няма твърдогоривен котел, чистача на който да не вдишва пепел. Трябва да си с шапка, очила и най-малко покумаска. Аз не слагам и като бързам при още топъл котел, на цвят го докарвам като Наоми Кембъл.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: