• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
milen56 - специалист
Отказах се да го взимам. Наистина кабел от 2м ще дойде въз късичък. А с електрожена има още да се уча и поплюам.
agj - майстор
съб яну 12, 2019 8:56 pmcholev написа:
съб яну 12, 2019 1:48 pmfore написа:
Заваръчният шлем ще работи, но е без сменяема батерия и с орязани настройки. Така че като батерията се скапе ще трябва да се цепи касетата.....
Това е за стария вариант, който и аз имам. За този ясно е написано:
В отделението за батерии можете да
подменяте изтощените батерии. За
целта трябва да избутате наляво лявата
част на отделението за батерии 15
(виж фиг. А).
Аз ще си взема още един шлем. Е ако се доредя. Свършват за секунди
Ми вземи си и още едно телоподаващо,ей така да си имаш :-D и ако се доредиш разбира се,щото те шараните са нареждат сутрин рано и се надпреварват кой по напред да го лапне...... :-D
plamen6703 - майстор
пон яну 14, 2019 12:35 pmmilen56 написа:
Отказах се да го взимам. Наистина кабел от 2м ще дойде въз късичък. А с електрожена има още да се уча и поплюам.
Ако за това си се отказал е смехотворно, кабела нито е "въз късичък" нито е къс с дължина 2 метра за домашно ползване, като от другата страна имаш още два метра :wink:
Сега погледнах сайта на Аргомаркет да купувам някои неща и видях, че са качили дължината на кабелите на електрожените от 3 на 5 метра като има и леко занижаване на цената на електрожените! Това е борба за "мачкане" на конкуренцията и дано не е за сметка на качеството, защото по-дълги кабели всеки може да си купи като му трябват, но с машината не е така! :partyman:
cholev - майстор
пон яну 14, 2019 11:59 amagj написа:
..
За това телоподаващо е писано доста....
..
- всъщност купуваш евтина машина с мого скъп консуматив,визирам тръбнофлюсовата тел,която е три пъти по скъпа от обикновената.
-машина която е ограничена във възможностите си.цДаже и да върши работа, то е в тясни граници на дебелина на материала.От 1 до около 3-4мм.,дебело не може да заварява поради ограничената си мощност.Тънкото ,т.е.материал под 1мм.се заварява трудно поради спецификата на този метод.
..-ниско ПВ.
-къси шлангове и кабели.
..
Купил си тел 5лв по скъпа и какво- но не мъкнеш разни бутилки насам натам кат ненормален- 'бем ти и икономията. Културния любител не иска да се занимава с бутилки и дава 5лв повече с кеф. Баси скъпия консуматив- смешни сте. :lol:
Дебелина 1-6мм вчера пробвах както казах м8 срещу ос 10мм- отличен провар. Малко ПВ- ами на 90А да- ама тука актуални са 55А до 2мм
lov - майстор
cholev айде стига я хвали тая телчарка. Доста от пишещите тука са от занаята и знаят какво е заварка сврачи гняздо. :lol:
agj - майстор
К'ви 5лв. .бе Чолев? Ааа..верно ...даже по малко от 5лв.е килото помеднена тел.А тръбнофлюсовия е между 15 и 22лв.за кило.Смешно а?
:lol:
Чолев,а провар знаеш ли какво е?Или то на културния любител не му трябва да знае много,...важно е че наличната техника успява да капне два болта 8 и 10мм. ,и то много яко! :-D
Chefo77 - майстор
На мен тук всичко за телчарката ми прилича на сагата как някой, който се е загаджил с възпълна грозна мустаката проклетница, убеждава всички че е по-добре с нея, отколкото на ръка...
kozl - майстор
От много спорове аз не разбрах, тва чудо става ли да си закърпя тенекето на колата тук там, през некое време :?
1 мм ламарина е дебела ламарина за возилото. Па гаражната врата с 1 мм ламарина я точковах с елекрожена и с моя скромен опит успех да я продупча само на неколко места :-D
cholev - майстор
вт яну 15, 2019 7:38 amkozl написа:
От много спорове аз не разбрах, тва чудо става ли да си закърпя тенекето на колата тук там, през некое време :?
1 мм ламарина е дебела ламарина за возилото. Па гаражната врата с 1 мм ламарина я точковах с елекрожена и с моя скромен опит успех да я продупча само на неколко места :-D
Ц. Скъпа е телта ще ти излезе по евтино да смениш колата :-D :-D
manobg - специалист
Хора, не знам защо спорите относно качествата на тази машина. Всички сме наясно, че тя е предназначена за домашни условия и за хора като мен, които 2 пъти годишно йм се налага да капнат по някоя капка. Аз лично не смятам, че си заслужава да купувам професионални апарати и бутилки с газ и прочие, за да ги ползвам за 2 точки годишно. Тук трябва да се коментира дали става за домашни хоби условия или не става изобщо за нищо. Няма смисъл да я сравняваме с професионалните заваръчни апарати, така както няма смисъл да се сравняват марките Makita, DeWalt, Bocsh, със RTR, Einhell, Raider и прочие. Няма как всички да работят с най-висок клас маркови инструменти.

Телта била скъпа. Скъпа е но като ми стигне за 2 години, какво ми пука ?
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: