Същото написах и за още преди 6-7 страници! Но "чукча писатель,не читатель" !! 

cholev написа: Ц. Скъпа е телта ще ти излезе по евтино да смениш колатаЗакъснел си със съвета![]()
![]()
вт яну 15, 2019 8:44 ammanobg написа: Хора, не знам защо спорите относно качествата на тази машина. Всички сме наясно, че тя е предназначена за домашни условия и за хора като мен, които 2 пъти годишно йм се налага да капнат по някоя капка. Аз лично не смятам, че си заслужава да купувам професионални апарати и бутилки с газ и прочие, за да ги ползвам за 2 точки годишно. Тук трябва да се коментира дали става за домашни хоби условия или не става изобщо за нищо. Няма смисъл да я сравняваме с професионалните заваръчни апарати, така както няма смисъл да се сравняват марките Makita, DeWalt, Bocsh, със RTR, Einhell, Raider и прочие. Няма как всички да работят с най-висок клас маркови инструменти.Именно,
Телта била скъпа. Скъпа е но като ми стигне за 2 години, какво ми пука ?
вт яну 15, 2019 8:44 ammanobg написа: Хора, не знам защо спорите относно качествата на тази машина. Всички сме наясно, че тя е предназначена за домашни условия и за хора като мен, които 2 пъти годишно йм се налага да капнат по някоя капка. Аз лично не смятам, че си заслужава да купувам професионални апарати и бутилки с газ и прочие, за да ги ползвам за 2 точки годишно. Тук трябва да се коментира дали става за домашни хоби условия или не става изобщо за нищо. Няма смисъл да я сравняваме с професионалните заваръчни апарати, така както няма смисъл да се сравняват марките Makita, DeWalt, Bocsh, със RTR, Einhell, Raider и прочие. Няма как всички да работят с най-висок клас маркови инструменти.Мисля че съм направил доста обстойна характеристика на машината.Кой прочел - прочел,който разбрал -разбрал.Като заключение само искам да кажа че има на пазара телоподаващи , дори комбинирани машини, за малко повече пари но с доста по добри възможности.А ако държите заваръчния инструмент да е точно от Лидл, по добре си купете електрожена отколкото това подобие на телчарка.За мен парите дадени за това чудо са хвърлени напразно!С електроженчето поне ще си заварявата значително повече видове метали, и при малко повече сръчност ще си капвате и 1-ца ламарина.
Телта била скъпа. Скъпа е но като ми стигне за 2 години, какво ми пука ?
вт яну 15, 2019 9:54 amcomunikator написа: За какъв скъп консуматив говорим нали са пуснали тел на 8лвНали не си мислиш че ролката тел тежи кило?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: