• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
EmoZ - специалист
Верно 'чугуния' е перфектен.
Пренасяй 'старите ти нови' чугунени радиатори само вертикално, за да не спраскаш някой нипел.

Успех.

п.п.
Neno Er написа:
misho81 написа:
....Наистина ли ще умрем от студ въпреки топлоизолацията и новата дограма....
Абсолютна глупост.
30г. вече съм на централно парно с чугунени радиатори и на съм умрял. Само веднъж са промивани, но това е , че от водата на ТЕЦ-а се отлагат някакви боклуци.
Сега 'водата' на 'ТЕЦ' няма общо с 'водата', която рециркулира във вътрешната отоплителна инсталация (ВОИ), освен ако не сте 'последните мохикани' с директна абонатна стация (АС), вече сигурно ви е сменена АС, така че няма да имаш този проблем. :wink:
misho81 - напреднал
Благодаря на всички колеги за отговоритр и компетентните мнения, послушах ви напълно, смених си майстора, сложих си чугуна и всичко е ок, нямах проблем дори с кранчетата от топлинният счетоводител.
А жената каза че ако и боядисам в какъвто цвят си избере чугуна, не и пречи че е грозен :-D
null - специалист
misho81 написа:
А жената каза че ако и боядисам в какъвто цвят си избере чугуна, не и пречи че е грозен :-D
А мислил ли си как да го боядисаш?
Много е гадно с четка. Аз изпозвах пистолет и блажна боя. Силно разредена за да може електрическия пистолет да се справи. Две ръце Тъмен цвят - кафяв. После дори след като се измирише ужким като пална парното още два месеца смърдя ...
Иначе стана по-добре отколкото беше.
Друг начин - Шурея ми си ги боядиса с латекс. Не мирише. Но стана матово и много лесно се цапа.
Само споделям за да го имаш вредвид преди боядисването.
Успех
misho81 - напреднал
А реших проблема с боядисването на радиаторите лесно, преди да ми ги монтират към стената си ги боядисах с четка, взех си една боя на Левис за метал с грунд, и всичко си заспа
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с майстор при смяна на радиатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: