Ел. инструментите. Консумативи.
Andri01 - майстор
пет яну 18, 2019 1:21 pmmilen_884 написа:
пет яну 18, 2019 12:09 pmplamen6703 написа:
пет яну 18, 2019 11:09 ammilen_884 написа:
Имам следния проблем машинката не съм я ползвал много пали добре има обороти като сложа на дървото не реже веригата не върти резачката е Husqvarna 356 isvec така пише на нея аз не разбирам нищо от резачки моля помогнете ми благодаря
Голям проблем ли е да освободиш спирачката на веригата за да "върти" :cool: ! :partyman:
Спирачката е освободена и пак неще
Съединителя най-вероятно се е скапал . При НЕ!запалена и освободен съединителя,провери дали от към веригата имаш въртене на двигателя? То се усеща,при задвижване на веригата.Ако нямаш,най-вероятно белята е в съединителя. А може и спирачката ти да НЕосвобождава.:(.
Димитър Димов - специалист
Имам чувството че тази техника си я ''сдобил'' за шише ракия и сега се чудиш къде е проблема.Пипани ли са оборотите,ако без натоварване веригата върти,а когато я опреш в дърво спира и машинката гасне може и това да е.
kalin72 - майстор
Имах същия проблем, и точно пипнати неправилно обороти/въздух се оказа.
пет яну 18, 2019 2:19 pmkalin72 написа:
Имах същия проблем, и точно пипнати неправилно обороти/въздух се оказа.
Затова по-рано бях написал че инфото за проблема е малко,при по-подробно обяснение все някой ще му даде съвет къде да търси решение.
milen_884 - помощник
пет яну 18, 2019 2:05 pmДимитър Димов написа:
Имам чувството че тази техника си я ''сдобил'' за шише ракия и сега се чудиш къде е проблема.Пипани ли са оборотите,ако без натоварване веригата върти,а когато я опреш в дърво спира и машинката гасне може и това да е.
Веригата варти оборотите не съм ги бутал само като Опра в дървото не реже
Ще видя да сменя съидинителя Сигорни е от него благодаря на всички за отговорите
Съединителят е над 30 лв.Освен мен и друг ти написа че е като пипани обороти,а дали си ти или този който ти я е продал това не знам.
krasi92 - майстор
Ако държи обороти и не върти веригата евтиното е съединител които за предпочитане е да е от хускварна.
kalin72 - майстор
пет яну 18, 2019 5:12 pmkrasi92 написа:
Ако държи обороти и не върти веригата евтиното е съединител които за предпочитане е да е от хускварна.
Моята машинка държеше обороти, и пак не беше съединител :)
пет яну 18, 2019 6:20 pmТрифон П.Трифонов написа:
Мите, не е правилният раздел за тая тема или обратното.
То и в другия ше е така, оти секи споделя ко му са е случвало, а машинката не е пред него, че да може да прецени. Майстори много, ма тука. Истинските са у сервиза. Случвало ми се е да упрая машинка дистанционно, ама е на късмет.
Може и съединител да е (поне мааалко ще "глъхне"), може и винтче да иска- ма кое, знаеш ли?
Старши,прочети пак първият ми пост където обяснявам ''логиката'' по която е стигнал до този раздел и може би ще видиш и намигването след първото изречение.С оскъдното инфо за проблема се случи обичайното,всеки хвърля боб и казва дали вижда винтче или съединител.Вече избора е на питащият ,дали да даде хикс лева за съединител или да пробва с винтчето.От мен е това по темата.
пет яну 18, 2019 8:35 pmДимитър Димов написа:
...
Бе ясна е тя, "тънката" логика. Ясно е, че и машината има още какво да даде. Не е китаец за 120 пари от супера.
Ма си трябва пръчо и на място, не виртуално. Особено щом пациента не може да прецени, значи и не може да замести предния.
Старият козел ме учеше да тръгвам проверката от най простото. Тука е винтчето, ама пак трябва да знаеш.
Ако е в ръцете ми, работата е ясна, ама в ръцете ми сега е наздравица Атанасиева.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: