На какво основание точно го прецени това? Защото аз не виждам нещо кой знае колко фрапиращо от това, което е описал. Не ми харесва тръбата, която са използвали за подовото, но това не означава, че няма да работи. Радиаторите са на височина 1600 и на 500. Явно са имали нещо предвид, за да ги изберат така. За 42м2 толкова ребра все си мисля, че би трябвало да са достатъчно дори и за нискотемпературно отопление - всичко зависи от топлинните загуби и температурата на подаващата вода. На колекторите виждам мини кранчета на всеки кръг, нещо, което не много хора го правят - особенно в този форум. Също така си имат обезвъздушител и кран за източване. Изолацията на захранващите линии не се вижда колко е дебела, но не е мирелон, което също е добре. Дори направо е добре и че я има, защото много често дори липсва. Тръбите са в гофре - аз лично предпочитам изолация, но и това въпрос на гледна точка.
Не видях нито едно мнение защо тази инсталация не би работила. Та ти не разбрах защо реши, че тази фирма (нямам абсолютно никаква представа коя е и не искам и да знам) е по-зле от хубавците в този форум? Защото на приказки можем и папата да очерним, но аргументи за това нещо ми липсват. За това казах, че е добре, когато някой пише нещо да си застава зад думите, а не просто да пише на килограм.
Не видях нито едно мнение защо тази инсталация не би работила. Та ти не разбрах защо реши, че тази фирма (нямам абсолютно никаква представа коя е и не искам и да знам) е по-зле от хубавците в този форум? Защото на приказки можем и папата да очерним, но аргументи за това нещо ми липсват. За това казах, че е добре, когато някой пише нещо да си застава зад думите, а не просто да пише на килограм.