Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср яну 16, 2019 3:59 pmkrapchev_ написа:
Както съм посочил това са заводските настройки. На кое е висок вентилатора неразбрах, или като цяло. Бихте ли споделили вашето виждане за нормални стойности.
[
Последна промяна от n.stanchew@abv.bg на ср яну 16, 2019 9:49 pm, променено общо 1 път.
martolk - специалист
Дано не ги настройваш както пишеш!
titingo - напреднал
Някой може ли да ми каже ,какво би станало,ако крана за пълнене с вода на камината и радиаторите по погрешка се завърти и се остави отворен по време на работа на пелетната камина ?
fbr - майстор
Зависи от налягането във водопроводната мрежа. Най-много да се отвори предпазния клапан.
titingo - напреднал
ср яну 16, 2019 10:45 pmfbr написа:
Зависи от налягането във водопроводната мрежа. Най-много да се отвори предпазния клапан.
Да при мен се отворил,защото изтече много вода. Дали сам се връща после и мога да я напълня отново или да викна майстор?
fbr - майстор
Ами пробвай. Напълни до работно налягане, и виж дали ще капе.
Miro81 - напреднал
ср яну 16, 2019 3:53 pmn.stanchew@abv.bg написа:
вт яну 15, 2019 5:54 pmMiro81 написа:
Никой ли няма такава камина или да е настройвал, да сподели с какви настройки е.
какъв и е проблема на камината
Много чернеше стъклото и издухваше не изгорели пелети, оказа се, че доста е увеличена скоростта на вентилатора, след като я намалих се оправи.
slaviyakov - специалист
Нормално ли е да има толкова много пепел при положение че почиствам камината на всеки три дни
https://photos.app.goo.gl/ShxtvBbggFLqsWTA7
filmatoplo - майстор
Ще се наложи да чистиш по често :) тоест всеки ден -щом пелетите оставят толкова много пепел при горене .

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: