Най - вълнуващия въпрос зимно време.
markoscbr - специалист
чет яну 24, 2019 9:10 ampenchev.r написа:
чет яну 24, 2019 8:46 amstridata написа:
Няма по-малоумно от това да гориш ПДЧ, да не казвам, че не е много законно! Няма такава смрад! Няма се оправи никога тая държава. Ще си умреме в ла*на! Я подскажи някоя такава фирмичка дето гори ПДЧ вътре в София? Да ги накараме да се замислят с едно, две солени актчета.....
Всяка мебелна фирма си гори остатъка от пдч и всички знаят,така че не се занимавай с глупости да правиш мръсно на хората!Слънчогледовите миришат на розиии :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
+1 =D>
шоп - майстор
чет яну 24, 2019 3:02 pmManu написа:
Няма по-малоумно от това да гориш ПДЧ, да не казвам, че не е много законно! Няма такава смрад! Няма се оправи никога тая държава. Ще си умреме в ла*на! Я подскажи някоя такава фирмичка дето гори ПДЧ вътре в София? Да ги накараме да се замислят с едно, две солени актчета.....
Факт ! То дрехи, обувки, гуми горят, та ПДЧ ли....
Дай сега да актуваме и крематориумите, че горят дрехи и обувки... :-D

Който разбира как трябва да се извърши правилно и пълно химическия процес наречен горене с пълно окисление на горивото при висока температура може да гори и автомобилни гуми бездимно.

Който не разбира може и дърва с влажност 15% да ги гори при непълно горене. Или пък пелети... И да замърсява.
Братушките си горят пиролизно гуми от леки и товарни автомобили напълно бездимно.

Гугъл е пълен с инфо за бездимное горение на шины автотракторные.
penchev.r - специалист
чет яну 24, 2019 12:20 pmphantom_ написа:
чет яну 24, 2019 9:26 ampenchev.r написа:
.
От слама пробвал ли си да произвеждаш?От нея има много няма да останеш без количества материал..?
Не съм,имаш ли впечатления как гори ?И кои горелки и камини ще могат да ги горят?
phantom_ - специалист
За горенето горят,руснаците много ги харчат. Аз взех 2 чувала от един приятел за пробата но в момента ме няма и не остава време да ги пробвам на моята горелка viewtopic.php?f=10&t=61386 ,но всяка която има бъркалка би ги горяла. Все пак ще са много по добър вариянт от ПДЧ..
Virtex - майстор
чет яну 24, 2019 9:10 ampenchev.r написа:
Всяка мебелна фирма си гори остатъка от пдч и всички знаят,така че не се занимавай с глупости да правиш мръсно на хората!Слънчогледовите миришат на розиии :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Нека казва. Така трябва, за да се научат хората.

Принципа "всичките го правят, значи може и аз" е едно от най-малоумните оправдания, които може да съществува.
penchev.r - специалист
чет яну 24, 2019 8:30 pmVirtex написа:

Принципа "всичките го правят, значи може и аз" е едно от най-малоумните оправдания, които може да съществува.
Защо всеки не си гледа в неговата паничка?Нали си Християнин?Не е само да си Българин! :rock: :rock: :rock:
stridata - специалист
чет яну 24, 2019 8:53 pmpenchev.r написа:
чет яну 24, 2019 8:30 pmVirtex написа:

Защо всеки не си гледа в неговата паничка?Нали си Християнин?Не е само да си Българин! :rock: :rock: :rock:
Докато си гледам моята паничка, а ти гориш смърдоляци(примерно) моето и твоето дете докато се сетим и са с асма? Я да се научиме да си спазвами правилата и да не заравяме глава в пясъка! Наеш ли колко ме бо*ли, че някой производитил е решил да си гори ла*йната щото зя пореден път е решил да мине метър.
Почти всяка сутрин минавам покрай една мебелна фабрика, която бълва черен дим.
На хората искат да забранят печките на твърдо гориво, дато пушат сивичко, а тези кой ще ги контролира и задължи да си модернизират инсталациите за отопление?!!
Ще им снимам тъпото коминче.
filmatoplo - майстор
:) Добре си ти ,разбираш от журналистика -пък аз бам отопление ,викаше ми мама -учи за да не работиш :-D
brassSob - специалист
пет яну 25, 2019 2:10 pmfilmatoplo написа:
:) Добре си ти ,разбираш от журналистика -пък аз бам отопление ,викаше ми мама -учи за да не работиш :-D
Един приятел седи и вика, че правилно е казала майка му. Учил учил и сега няма работа.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: