По принцип разбрах че комшията я използва и за 80 кв за цяла зима миналата е изхарчил около тон и половина пелети. Взех даже исках от стария модел не доплатих тези 100 лв те са биле за горелката , даже ми каза че ще ми я настрои да не се притеснявам , но се оказа че моята е с новото управление неговата от старото . Нагласяхме променяхме шнека , вентилатори като в някои случаи ми се пълнеше казанчето с неисгорели пелети даже и мястото от където падат беше се задръстило .... Викам как не пламна нагоре , от там промяна пак и не държи температура и е хладно , прави ми впечатление че не пуск равномерно пелети . И сега ровя яко из нета нстройките ми са както те ми я напрвих н авто единственно съм намлил шнека да пуска през 20 сек. . И отново чувалчето за 12 часа си го яде . Варианта ми е да върви до към 01ч и да се пали към 8.30-9ч . Иначе 430 лв тона на прлети Трон ми одва бая солено . Звънях казаха ми че е нормално , да ама не - неможе на комшията 1 чувал и мещо при мен 2 и огъня както писа неговия е спокоен а при мен постоянно е в някаква посока . Чакам наистена някой да сподели как да си направим тея настройки с новото управление и да се приключва .
П.С. Имам още радиатори но не се използват в момента са затворени .
Предполагам вентилатора за горене ли ще иска незнам .
П.С. Имам още радиатори но не се използват в момента са затворени .
Предполагам вентилатора за горене ли ще иска незнам .