чет яну 24, 2019 2:28 pmManu написа: morfey1, май попадах в каталозите с глави и за bathroom. Ама не знам колко е разумно и там да бодеш.Какъв им е IP рейтинга? Ако е удобно дай линк да разгледам, може и на лични да не пълним тука темата с нашите "глупости"?![]()
чет яну 24, 2019 2:28 pmManu написа: А сега ми кажете как това нещо да го управлявам интелигентно, че вече съм блокаж !Ето как е при мен с MAX!, но предполагам, че подобно може да и с HM IP.![]()
Горните бутони са за цялата къща (апартамент), на един Макс куб, а долните за отделните стаи. Може централно да избираш Еко, Комфорт или Ауто.
На ауто кара по седмична програма за всяка стая по отделно. Към една стая може да има до 8 радиатора, сензори за отворен прозорец, стенен термостат, който изземва меренето за стаята.
Ето ТУКА cube Lan gateway е 30 евра, а 3 глави комплект 50.
Точно сега, когато HM IP е модерно, "остарелият" MAX! е на изключително добра цена.
Направи си сам сметката 3 комплекта колко ще ти излязат.
Аз отделно съм си направил и контролер, който качва данни в интрернет и управлява пълненето на буфера по информация от термоглавите и температури.