Направи написа:Препоръчителната температура за спане зимата е 17"С -47% влажност , лятото 22"С - 35% влажностДано не го прочете скъпата, че направо ще те разстреля. При брак 33 год . не съм я видял да и е горещо.
nikel написа:Откъде е родом?Направи написа:Препоръчителната температура за спане зимата е 17"С -47% влажност , лятото 22"С - 35% влажностДано не го прочете скъпата, че направо ще те разстреля. При брак 33 год . не съм я видял да и е горещо.

Чудя се просто до колко е по-различна от тази в останалите помещения.
 Чудя се просто до колко е по-различна от тази в останалите помещения. тоз комфорт го постига с 3 тона донбас за 120 кв за целия сезон без горелка и изолация външен апартамент! На 21-22 градуса котела се пали... Не го хваля ама според неква таблица за разход излиза че съм яко изолиран снощи я гледах... Града е Плевен... Ще видим сега в новия апартамент в Зарата със супер изолация 20 см общо какъв ще е резултата... Само че горивото ще е газ... Уж си вземам мерцедес котел догодина ще докладва... Ама мога и от днес да почна с доклада... Без да работи котел... Днес смених найлон 3 сезона с с дограма три сезона с найлон беше по топло! Даже не се БАЗИКАМ!
 тоз комфорт го постига с 3 тона донбас за 120 кв за целия сезон без горелка и изолация външен апартамент! На 21-22 градуса котела се пали... Не го хваля ама според неква таблица за разход излиза че съм яко изолиран снощи я гледах... Града е Плевен... Ще видим сега в новия апартамент в Зарата със супер изолация 20 см общо какъв ще е резултата... Само че горивото ще е газ... Уж си вземам мерцедес котел догодина ще докладва... Ама мога и от днес да почна с доклада... Без да работи котел... Днес смених найлон 3 сезона с с дограма три сезона с найлон беше по топло! Даже не се БАЗИКАМ!