вт яну 22, 2019 9:16 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Напредваш.Не се бъзикай.

вт яну 22, 2019 9:16 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Напредваш.Не се бъзикай.
вт яну 29, 2019 3:10 pmЖоро Георгиев написа: 252м3 са по газомер. Овергаз ще ги коригират с техният си коригиращ коефициен, който за Варна е 1.053 и ще станат 265м3. Като пари около 243 лв.
съб яну 05, 2019 1:03 amsokolov.91 написа: И последен П.С. Понеже още ти чета книжката на котела, гледам, че има някакъв тъп байпас между топлата и студената вода за радиаторите. Пише, че котела излиза заводско с отворен докрай байпас. Аз нещо не виждам смисъл в това и си мисля, че май е най добре от там да започнеш. Дават го тоя байпас, че се намира под помпата долу в дясно и се регулира с права отвертка. Обратно на часовниковата стрелка се затваря. Та пробвай първо това. Затвори го тоя байпас до край, нагласи водата на 60° и дай стайния на 30° и гледай какво ще стане.Каква му е ролята на този байпас и как е добре - отворен или затворен ?
ср ное 25, 2020 12:53 pmpojarnikara написа:Затворен докрай байпаса и радиатора в банята винаги отворен докрай.съб яну 05, 2019 1:03 amsokolov.91 написа: И последен П.С. Понеже още ти чета книжката на котела, гледам, че има някакъв тъп байпас между топлата и студената вода за радиаторите. Пише, че котела излиза заводско с отворен докрай байпас. Аз нещо не виждам смисъл в това и си мисля, че май е най добре от там да започнеш. Дават го тоя байпас, че се намира под помпата долу в дясно и се регулира с права отвертка. Обратно на часовниковата стрелка се затваря. Та пробвай първо това. Затвори го тоя байпас до край, нагласи водата на 60° и дай стайния на 30° и гледай какво ще стане.Каква му е ролята на този байпас и как е добре - отворен или затворен ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: