• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
speka_rs - майстор
За въжетата имам и двете и наистина няма нищо объркано. Просто са направени от различни сърцевини и за това по дебелото носи по малко. А по тънкото повече. Но пък ако ползваш по тънкото някъде, може и да пререже нещо, така че всеки сам си преценява.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт яну 29, 2019 6:08 pmkalin.angelov написа:
вт яну 29, 2019 3:05 pmdpp написа:
Колеги, тея въжета стават ли за нещо?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=20339
Два врианта уж са и има май нещо объркано. ...
Едното е 9.5мм/30м и до 110кг, другото е по -тънко 5.4мм/30м а за 220кг... :?
И аз ги гледах въжетата, и аз се помислих, че има нещо объркано. Нека някой запознат да каже
Детето има разни въжета: 5мм къса на 600кг; лента дебела 2мм широка 16 и къса на 2 тона... Та не е тъй както го мислите, нале
cat - специалист
Червеното въже е хубаво другото синьото е боклук .
koveslav - майстор
вт яну 29, 2019 9:01 ambatVenci написа:
........ А щом се работи с въпросните много тънки електроди, се налага да смъкнеш ампеража под 100 Амп.....
А според теб скоростта на подаването на тела как влияе при този "тънък електрод" и защо въобще е нужно да се регулира?
jekasus - майстор
Аз все пак пробвах моя 12в винтоверт в чам с винт 5х50.
На втора - три пъти при навиване изключи.
На първа - без проблеми.
Туй нещо - редуктор - не ползвам, не знам на кой му трябва изобщо...
Батерия беше нейде +-50%.
По принцип не е за тази работа.
muhala - майстор
вт яну 29, 2019 11:04 pmjekasus написа:
Аз все пак пробвах моя 12в винтоверт в чам с винт 5х50.
На втора - три пъти при навиване изключи.
На първа - без проблеми.
Туй нещо - редуктор - не ползвам, не знам на кой му трябва изобщо...
Батерия беше нейде +-50%.
По принцип не е за тази работа.
Бшагодаря ти. Тества както беше обещал.
jekasus - майстор
Основно работи при мен при монтажи на гипскартон и вградени казанчета.
Също и монтажи шкаф-мивки, огледала, понякога и мебели.
Там му е силата - вътре в апартамента/къщата на дребни работи, щото е лек.
Като качаме нагоре изисквания за работа и инструмента също трябва да отговаря за това.
Марката... - ама, тя все китайска :-D
Ако сглобявам барака със плоскости от ОСБ, не бих го ползвал, щото ще го "убия" :-D
batVenci - специалист
вт яну 29, 2019 10:44 pmkoveslav написа:
вт яну 29, 2019 9:01 ambatVenci написа:
........ А щом се работи с въпросните много тънки електроди, се налага да смъкнеш ампеража под 100 Амп.....
А според теб скоростта на подаването на тела как влияе при този "тънък електрод" и защо въобще е нужно да се регулира?
Един хубав въпрос от викторината млад техник, се евява за майстор електроДженДист. Нещо бегам бате, от такива интелектуални кръжоци...
lov - майстор
вт яну 29, 2019 6:32 pmspeka_rs написа:
За въжетата имам и двете и наистина няма нищо объркано. Просто са направени от различни сърцевини и за това по дебелото носи по малко. А по тънкото повече. Но пък ако ползваш по тънкото някъде, може и да пререже нещо, така че всеки сам си преценява.
Пълен боклук сърцевината от предени влакна и сезал.Тя и обвивката почти същата работа. Връф за гащи :lol: или други неотговорни неща де няма да пострада някой ако се скъса.
kozl - майстор
Cholev,
мое ли жокер от активен лидълски колекционер :prayer:
Пускахапв Лидл батерии, комплект със зарядно. Тогава по форума се писа за 4Ah батерии, но аз га в Лидла влезнах и мирис немаше от тех, а кошовете беа пълни со комплектите и си добавих един комплект в колекцията. Та интересува ме за що е тая батерия от комплекта и къде са пиновете на туй дека требе да работи с тая батерия?
Ако се окаже, че иструмента е с три пина, щот на батерито има 4, :shock: паложението в расъждението не се облекчава :cry:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: