• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
penchev.r - специалист
Явно не се чете целия разговор и си играем на лоши ченгета(трием коментари (Virtex))!Горелката горяла и сламени пелети(phantom)!И какво от това?Сламата била се намирала без пари.......Що за глупости?Опитах се да обясня с добър тон че няма нищо без пари!Даже и 10 тона да намериш без пари отново имаш производство,работници,данъци.......!Като мислиш че е евтино си вземи един пелетарник (phantom)и в нивата за слама.
ср яну 30, 2019 11:56 ampenchev.r написа:
Явно не се чете целия разговор и си играем на лоши ченгета(трием коментари (Virtex))!Горелката горяла и сламени пелети(phantom)!И какво от това?Сламата била се намирала без пари.......Що за глупости?Опитах се да обясня с добър тон че няма нищо без пари!Даже и 10 тона да намериш без пари отново имаш производство,работници,данъци.......!Като мислиш че е евтино си вземи един пелетарник (phantom)и в нивата за слама.
Пенч, сега ти ставаш хаплив.
Явно и някои неща не са ти ясни, а колегата Фантом, освен че ръцете му растат от правилното място, беше така добър да обясни за сламата.
Слама колкото щеш. Ще ти коства само превоз, ако имаш интерес.
Всяка година ходя на бали, щото няма кой да ги прибере.
Ти от къде си?
А знаеш ли колко енергия има в един саплък и колко време гори?
penchev.r - специалист
ср яну 30, 2019 11:39 amшоп написа:
@Virtex е модератор :-D
Господин модератора не е много прав щом не изтри темата (всегоривна горелка ще ПРОДАВАМ).Може да се обиди Модератора,но сме се регистрирали в направи си сам,а не в продавалник.
penchev.r - специалист
ср яну 30, 2019 12:07 pmТрифон П.Трифонов написа:
Пенч, сега ти ставаш хаплив.
Явно и някои неща не са ти ясни, а колегата Фантом, освен че ръцете му растат от правилното място, беше така добър да обясни за сламата.
Слама колкото щеш. Ще ти коства само превоз, ако имаш интерес.
Всяка година ходя на бали, щото няма кой да ги прибере.
Ти от къде си?
А знаеш ли колко енергия има в един саплък и колко време гори?
Какво обясни за сламата?Пич може да си добър в твоята област,но в сметките бъркаш!Наеми работници за без пари да ти работят помоли и енергото пари да не искат,а и си пожелай на дядо Коледа да ти подари машини с доживотна гаранция!
ср яну 30, 2019 12:17 pmpenchev.r написа:
...
Имаш безплатна суровина. Прави я каквото си искаш! За тва иде реч. Щом ти е скъпа, кво я обсъждаш?! Бегай у ентиното и тва е! То от икономисти сме на тва дередже, ама ти откъде беши?
penchev.r - специалист
ср яну 30, 2019 12:43 pmТрифон П.Трифонов написа:

Имаш безплатна суровина. Прави я каквото си искаш! За тва иде реч. Щом ти е скъпа, кво я обсъждаш?! Бегай у ентиното и тва е! То от икономисти сме на тва дередже, ама ти откъде беши?
Добре,подари ми тази безплатна суровина.Аз ще намеря мангали,камиони и всичко останало да я съберем пък ще ги почерпя с ракия,те нали пари не искат,нямат и семейства,камиона на улицата ще го намеря със все шофьор и нафта безплатен. :lol: :lol: :lol:
lz2skt - специалист
Meн ако питате почти целият подраздел отопление се е превърнал в продавалник и е пълен с теми с ,,скрита реклама'' на фирмени стоки или др.Евала на способните хора,който могат да правят неща със собствените си ръце.Но дори и да си направил нещо сам и искаш да изкараш някой лев не е редно в Форум с името Направи сам да се пускат разни теми със самоделки без да искаш да оказваш пълно съдействие със снимки,чертежи,клипове,устройство и т.н.То който е решил да си направи подобна със или без помощ пак ще я направи,който е решил да си купи ще си я купи.Животът е един кръговрат-когато помогнеш на някого безкористно,дори и същият човек да не ти върне жеста в даден момент от животът ти пък друг ще ти помогне.Такива са законите на Вселената
ср яну 30, 2019 1:00 pmlz2skt написа:
Meн ако питате почти целият подраздел отопление се е превърнал в продавалник и е пълен с теми с ,,скрита реклама'' на фирмени стоки или др.Евала на способните хора,който могат да правят неща със собствените си ръце.Но дори и да си направил нещо сам и искаш да изкараш някой лев не е редно в Форум с името Направи сам да се пускат разни теми със самоделки без да искаш да оказваш пълно съдействие със снимки,чертежи,клипове,устройство и т.н.То който е решил да си направи подобна със или без помощ пак ще я направи,който е решил да си купи ще си я купи.Животът е един кръговрат-когато помогнеш на някого безкористно,дори и същият човек да не ти върне жеста в даден момент от животът ти пък друг ще ти помогне.Такива са законите на Вселената
Е тва е яко. Подкрепям.
phantom_ - специалист
Сега да поясня и Аз, какво не ви е ясно? Всичко е описано, без точния механизъм използван от мен?!?Прочетете темата на всеки съм отговорил с размера. Споделих ви идеята с която можете да горите всякакъв вид пелети. А за сламата добавих че само тя не е скъпа и не са я вдигнали, защото слънчогледова люспа вече почти не се продава а всичко е затворен цикъл!! Кое не е така? И да изтрие колегата темата няма проблем за мен просто исках аз да го покажа пръв. Защото патент няма да извадя така или инъче :wink:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: