ср яну 30, 2019 10:01 pmnikolov333 написа: Ми духай в печката наобратно тогава.. белким и преодолееш обратната тяга..Ела да ми покажеш как се духа..., Къде го чукаш, къде се сдуха. Има един лаф "Като не можеш умно да говориш, умно мълчи"![]()

ср яну 30, 2019 10:01 pmnikolov333 написа: Ми духай в печката наобратно тогава.. белким и преодолееш обратната тяга..Ела да ми покажеш как се духа..., Къде го чукаш, къде се сдуха. Има един лаф "Като не можеш умно да говориш, умно мълчи"![]()
ср яну 30, 2019 10:13 pmnikolov333 написа: Абе помисли го още два три дни и ако не се е оправило, гаси тая печка или абсорбатора вечер, да не вземеш да се издушиш..Абсорбатора не го пускам изобщо, е така си връща дим, капиш?![]()
ср яну 30, 2019 10:23 pmnikolov333 написа: Еми, гаси печката и чакай да се опрай времето.. а до пролетта имаш време да мислиш..Мирен, мирен, разбрах, че си и 'умен" , като ми потребва умно говедо ще те потърся...![]()
чет яну 31, 2019 1:27 amLazarGanev написа: Къща или апартамент?Ами вила, ама вече си е къща, от 5 години живеем тук. Комина е лъснат лятото, дърва букови, сухи, довчера гореше перфектно...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: