• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Чолев е на специално обслужване. :lol:
kr1100 - майстор
пет фев 01, 2019 3:15 pmпишман_майстор написа:
Аз не съм много фен на бирата, но виж на ирландска рикия -
Ауу срам за пловдивчани.В едно далечно време /1973-75г/ там вървяха български питиета- облак / мастика + ментовка/, станимашка малага .
Чолев ти фактури не си ли взимаш ?
The master - специалист
пет фев 01, 2019 3:24 pmkr1100 написа:
пет фев 01, 2019 3:15 pmпишман_майстор написа:
Аз не съм много фен на бирата, но виж на ирландска рикия -
Ауу срам за пловдивчани.В едно далечно време /1973-75г/ там вървяха български питиета- облак / мастика + ментовка/, станимашка малага .
Чолев ти фактури не си ли взимаш ?
И за частно лице ли трябва фактура? А гаранционна карта?
manobg - специалист
Моите снимки от тази седмица, както и от миналата са реални и мога да го докажа, но няма да си направя труда защото не си заслужава. За другите нищо не мога да кажа, и на мен ми се вижда доста пресилено.
jekasus - майстор
пет фев 01, 2019 2:03 pmcholev написа:

Има потребление на ток при включване, а защо не върти?
Нали е безчетков? И има контролер, който май си е заминал...
batVenci - специалист
пет фев 01, 2019 7:03 pmjekasus написа:
пет фев 01, 2019 2:03 pmcholev написа:

Има потребление на ток при включване, а защо не върти?
Нали е безчетков? И има контролер, който май си е заминал...
Ако е така, може в Бушона да сменят платката и да ремонтират шлайфа...
cholev - майстор
В заключение за безчетковия шлайф.
1. Отидох в магазина и след кратко обяснение и предоставяне на копие от банковото авизо и кратко обяснение, че това е от банката (на въпроса какво е това), резултат плащане карта и защо сумата не е 260лв, а 318 (ами разни манджи съм накупил) след 5мин излязох с едни 260лв
2. Машинката обаче, въпреки неудачния опит ми хареса- чакаме следващата версия :razz:
3. Проекта е маса за заваряване (малка). Е извадих 230мм шлайфа за рязане на 30х30х3- стига експерименти :-D
4. Мацката от клиентската линия на лидъл ме впечатли силно с приятния глас, бързо вземане решение и как да го кажа- харизма дори по телефона. :)
5. До сега харесвах лидъл. След днешния случай ги харесвам по 10. Номер едно са :prayer:
jekasus - майстор
batVenci написа:
в Бушона
Имам два "ремонта" на инструменти, и в двата случая чисто нови детайли.
Те май само ги подменят...
jekasus - майстор
cholev написа:
5. До сега харесвах лидъл. След днешния случай ги харесвам по 10. Номер едно са
Утре ще те чакат в магазина и ще излизаш с инструменти за без пари...
Защо така мисля - гледам един ВиК-майстор от Москва по Ютуба, наплю тръби на Рехау и щял да минава на тръби ТЕСЕ... След седмица поканен на екскурзия, платена от руския офис на ТЕСЕ.
После оплю профи.прахасмуча на Керхер... и след една седмица е с чисто нов модел Керхер...
Май трябва да спирам със мързела и да се понапъна :-D Па може и аз да намажа нещо без пари :-D
Гост - специалист
пет фев 01, 2019 8:33 pmcholev написа:
5. До сега харесвах лидъл. След днешния случай ги харесвам по 10. Номер едно са :prayer:
Не подлежиш вече на лечение. Досега имаше известни надежди, ама вече- не. Нарича се абстиненция.
Тази вечер минах да напазарувам хранителни от Лидъла в "Х. Димитър"
Имаше един винтоверт.
Нямаше, обаче батерията. Някой е решил да си окомплектова винтоверта с резервна. Българска му работа. Пък може и служителите на магазина да са я прибрали, че да не я гепи някой...
Ако пък някой е толкова пристрастен към марката като cholev- може и да си го вземе- акумулаторни шлайфчета имаше доволно, а батериите май са им същите.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: