• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
нямам място за вградено казанче
а и не ми се дават повече пари, само защото е вградено :lol:
DStefanov - специалист
Ето и при мен как стана

Прикачен файл

DSC00741.jpg
DSC00741.jpg (98.71 KиБ) Видяна 11375 пъти
plumber - специалист
silllveto написа:
Но пък подслушах едни продавачи, че се правел в Турция

Не е вярно колега.Ходил съм на обучение в Севлиево в предната фирма.Короните си ги пекаха там.Даже ако не се лъжа само тука ги правят.А solo5 аз лично ще ти препоръчам моноблок на Севлиево заради по здравите арматури и голямата гаранция..Последно беше 5 г. на арматурата и 10 години на санитарията.Фаянс са им слаби арматурите,като изключим последния модел Виега или Вега,понеже е с на Рока,рядко си признават дефектите и много често се оправдават с "твърдата вода" в БГ. Видима нямат такива проблеми.Стане ли нещо се праща човек веднага и ти отстраняват проблема или сменят това.което трябва да се смени :)
solo5 - майстор
знами Фаянс Каспичан отпадат :)
сигурно ще се оглеждам за Видима
а тези на Севливо май не съм ги виждал никъде :?
Последна промяна от solo5 на пет ное 07, 2008 3:41 pm, променено общо 1 път.
silllveto - Майсторица
Видима са в Севлиево. Аз имам Фаянс и не съм мн доволна. А пък смесителите са ми серия Иникс на Фаянс и са ми къси и за умивалника, и за ваната.
Vlad_g - специалист
Има три типа тоалетна чиния. Разделят се според това как материала стига до мръсния канал. Ето ги и тях:
1. Лайно-стояща. Това е типичен представител на социалистическите времена, когато е било нужна проверка на изходящия материал. Това е бил, доколкото разбирам, единствения начин за засичане на остатъчната радиация. Ако не свети - всичко е наред.
2. Лайно-цопваща. Един доста по-актуален модел. Той се характеризира с едно звучно цопване или плясване на материала след отделянето му от човешкото тяло, оплисквайки го с вода и други работи. Има малка хитрост, за облекчаване на мъките на собствениците му /по-екологично, пести вода за миене на дупето:)/, един-два пласта тоалетна хартия постлани върху водния слой на този модел меко поема отделеното.
И последният модел на пазара:
3. Лайно-плъзгащата. Тя се намира на средно място по разход на вода за отмиване на съдържимото. Съчетава добрите от лошите и лошите от добрите характеристики на тоалетната чиния. Задържане на част от отделеното по стените и избягването на цопването/плясването.
Избора си е Ваш, но запомнете:
Какъвто и вид да е Вашата тоалетна чиния, не забравяйте да я посещавате редовно :razz:
solo5 - майстор
Vlad_g написа:
И последният модел на пазара:
3. Лайно-плъзгащата
ей такава ми трябва, ама май не се намират вече :lol:
Vlad_g - специалист
http://www.siko-s.com/product.php?sr=3&r=24&p=27
Предполагам можеш и да поръчаш:)
solo5 - майстор
на мен ли така ми се струва или обикновените гърнета,
като това което е показал Vlad_g,
са по-практични отколкото тези на моноблоковете :?
обаче моноблокът има по-добра визия :roll:
Теди - специалист
solo5 написа:
...обаче моноблокът има по-добра визия :roll:
това си е твое мнение забрави да добавиш :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10