нед фев 03, 2019 5:32 pmшоп написа: @LazarGanev, не разбра ли че се бориш с вятърни мелници!Шопе, смятам те за достатъчно интелигентен, но нещо не можем да се разберем! Можеш ли да ме цитираш някъде, където съм казал, че е евтино? Напротив, винаги съм казвал че цената е висока и затова предлагам и заместващ продукт на цена 350лв, какъвто съм си монтирал и аз, за да го изпитам. От тебе не очаквам да си купиш механизъм за 575лв, а да ми предложиш такъв на 200лв да речем, т,е, предлагам ти да ти изкупувам продукция с 200% надценка!!! Ако не приемеш тази оферта ше те смятам за празнодумец, който няма моралното право да говори на тая тема! Съгласен ли си?
Аз няма да си купя нещо което не струва и 60-80 лева за 575лв + монтажа което е направено от ученици в механотехникум с тези шпилки, гайки и контрагайки и изказвам собственото си безпристрасно мнение. Нито купувам, нито продавам и не съм страна в спора:-)
Иначе монтажът на механизма е безплатен, ако се осъществява едновременно с монтажа на котела, ако клиентът се сети по-късно да добави такъв механизъм и специално се ходи за това - монтажът е 50лв, защото е много по-трудно, трябва да се съблича котела, да не говорим за транспортните разходи.