• 1
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
NovobranecGT - напреднал
Използвам темата, защото я считам за подходяща. Въпросът ми е, дали някой има няблюдения върху сгъваемата стълба SANG, която пускат много често за 99лв на промоция в Практикер? Ще се ползва за домашни цели.
Запознат съм, че тежи доста заради механизмите. Чудя се обаче, каква е разликата с конкурентите в класа, които също се водят 4x3 (четири секции по три стъпала) и с товароносимост 150кг. Конкурентите са с цени до 129лв в период на промоция в различните вериги.
Ето я конкретната стълба:http://www.praktiker.bg/bg/Ladders-and- ... 3/p/472973
plamen6703 - майстор
Да ти кажа честно не вярвай на тия 150 кг. :) ако си около 100-те я купи, ако си по-тежък по-добре недей, ще си на тръни докато я ползваш... не съм я купил от Практикер, дори не знам дали е Санг, но имам такава стълба и само дъщерята и жената я ползват, аз се въздържам... за малко повече пари би могъл да вземеш по-сигурна стълба :wink: :partyman:
lov - майстор
Аз ползвам тази лидълската а тя е същата май като изпълнение. Да не кажа че от един китайски гараж излизат. Бая скърца под мен като я изправя цялата. Е като ми се налага да я ползвам изцяло разпъната гледам да е максимално изправена но на двойна няма грижи. Па съм близо до заветните максимални дето са ги обявили. :lol: А ми се налага и да добавя и малко строителни материали дето ги качвам.
mobilis - специалист
Здравейте. Използвам темата за да не отварям нова. Някой има ли опит с телескопичните стълби? Отдавна ги наглеждам и сега отделих едни 100-150 лв. Привлича ме това, че мога да побера стълбата в багажника на каквато и да е кола. Занимавам се от време на време с камери за видеонаблюдение, та за подобни дейности ми трябва.

Примерен линк:
https://www.onlinemashini.bg/edini4na-t ... ala-/38856

Виждам два ценови класа - китайски под различни марки, 9-12 стъпала в диапазона 100-150

И маркови - на двойна цена.

Китайските дали се разхлопват сегментите?
plamen6703 - майстор
Споделям ти личен опит, за от време на време китайските телескопичните стълби вършат работа, за всекидневно ползване са пълен боклук! :partyman:
ESPACE - майстор
Един комшия преди време си взе такава от битака, запазена, внос от зап. европа. Евтино я взе -50-тина лв. Личните ми впечатления - олеле майко. Ако си маx. 60-65кг. може и да ти свърши работа.
mobilis - специалист
Уффф, 80-90 кила съм според сезона. :-D Благодаря и на двамата!

Явно няма да е китайска, а 250-300 лв за такава "екстра" не ми се дават.
i486 - специалист
Вземаш Krause и имаш стълба. Всякакви промоции, намаления, евтини изпълнения са колкото да се убедиш защо са евтини. Провиснали стъпала, оцапани ръце сякаш пипаш боя и т.н. Видите ли стълба загъната в найлон да знаете, че не е от голям професионализъм и качество, а за да не разберете как цапа преди да е платена.
hakama - специалист
Какво мислите за тази от
https://broshura.bg/kaufland/kaufland-b ... 19#page-39 за 40лв, 4 стъпала.
Трябва да върши работа за някой вътрешен ремонт, евентуално на село... Не всеки ден.
Тази е полска.

Трябва ни и малка (2-3 стъпала). Тук вече навивам брат ми да е с широки (гумирани стъпала), но казва че може да не е стабилна (здрава), аз съм се качвал и изобщо не "играе" (маркова беше).
Все пак и цената е фактор, не е за професионална употреба.
Ето данни и за полската с 2г гар. 4.3кг EN 131

Или да се дебне промо на прословутите Крузе?

Прикачен файл

IMG_20190206_061319.jpg

Прикачен файл

IMG_20190206_061346.jpg
 • 1
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Тема "Метална стълба" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: