Парата никога не стига
И на мен ми остават доста довършителни работи.

Прикачен файл
HD написа:Здравейте,Парче греда,трион,ръчно ренде,рашпила,щкурка малко сръчност и много желание, това е! Изработваш си ги сам.
искам да попитам, откъде купувате тези дървенийки декоративните? (оградените с червено на снимката)
Обиколих всички големи магазини (от рода на Практикер, Баумакс, Бриколаж и прочие, но не намерих там).
Правим на село едно навесче за една каминка, та част от него е готово, но донаждаме към него още малко закрита площ (към 18-20 квадрата) за да има къде да се сложи поне една масичка с няколко стола. Изляхме бетона отдолу, сложихме и метални шини, чрез които ще захванем вертикалните талпи, но ми се иска да сложа такива декоративни дървени "изделия" (не знам как се казват в действителност).
Другия вариант е да ги направи някой дърводелец, ама нямам под ръка такъв![]()
Лошото при нас е, че нямаме утвърден предварителнон план, ами всичко го мислим на момента как ще е, но се надявам да стане прилично. Ще направим дървена конструкция, покрива ще е пак талпички, отгоре OSB-3 и отгоре битумни керемиди.
По-нататък ще сложа и някоя снимка, че сега още е рано
HD написа:Варианта със самоизработката и аз го знам, но нямам време да се занимаваммного сте далече,оначе щтяхме да измислим нещо, пък и то да беше едно, а на мене ми трябват 6, дори 7 такива детайла ...
Как ме е яд само - на Априлци си имам и банциг и всичко, пък тук нямам нищо, но ще го измислим някак си
![]()
Ще подбера малко снимчици по-нататък да видите по какво работим
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: