Шопе евала ,направо разби с тая сметка за ток. Аз толкова за една гарсониера

пон фев 11, 2019 5:19 pmfox_vt написа: Шопе евала ,направо разби с тая сметка за ток. Аз толкова за една гарсониера![]()
![]()
пон фев 11, 2019 5:31 pmшоп написа:В апартамента имам 3 Тошиби Дайсекай (маде ин Жапан) - една 24-ка и две 12-ки. По едно време бях зарязал ТЕЦ-а и карах на климатици. Повече от 80-90 лв не съм плащал за 100 кв. апартамент (1978-ма) без никаква изолация. 10 години работа без забележки без никаква профилактика. Тогава станах фен на Тошиба. Ма кой дявол ме накара да се вържа на немските каскади на оня момък от Бг Терм незнам ... Дано в мен да е проблема ... все пак ще пробвам да натисна за Тошибички - ако върже ще споделям ...пон фев 11, 2019 5:19 pmfox_vt написа: Шопе евала ,направо разби с тая сметка за ток. Аз толкова за една гарсониера![]()
![]()
![]()
![]()
Фокс, това верно ли?
Нали за гарсониера в блок говорим? С какво се грееш?
Аз имам няколко двустайни в Сф, които давам под наем. Ново строителство, средни, южни с инверторни клими малко над средния клас ( 2000 лв бр за 12 бту) ми сметките за ток са им около 60-80 лв.
Стигали са и до 100-110лв миналата година на едно семейство с бебе, но и миналата година януари бе доста по-студен от таз годишния.
Имам и един наемател, ерген програмист...неговата сметка е 20-30-40 лв. Един хладилник, ТВ и РС. Храни се навън, пере го фирма... Клими не пуска, защото си е 20 гр от съседите...
Печка, пералня, фурна за толкова години са си чисто нови. Топлата му вода е от ТЕЦ; 2-3м3 за месец.
Горните цифри са точни, зашото аз като титуляр получавам ел. фактури на имейла.
пон фев 11, 2019 10:00 pmnikolov333 написа: Това коя година е било.. защото сега 80 лева сметка става, ако живееш сам и бойлера е на ТЕЦ или ако климатиците са захранени преди електромера..Ми преди три години![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: