Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
velsi - Почетен майстор
Няма нужда Нокията да е непременно Н95, нито пък е задължително приемника да е вграден. Моя е външен. А иначе темата си е полезна, няма лошо.
asinka - специалист
Телефонът ми е Nokia 6120 classic със симбиан е...но досега не съм ползвала подобна система-Том Том или Гармин.Я ме просветете малко по темата-от къде се тегли, безплатен ли е достъпът после...
naB4o - специалист
Аз не съм виждал външен GPS за GSM :) и на мен ми стана интересно, а иначе за ТОМТОМ :)
naB4o - специалист
Аз не съм виждал външен GPS за GSM :) и на мен ми стана интересно, а иначе за ТОМТОМ :)

Прикачен файл

TOMTOM.JPG
TOMTOM.JPG (51.3 KиБ) Видяна 16496 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аабе, добре, че по телефон може и да се говори :lol: :lol: :roll:
rulom - модератор
Наскоро ходих в Румъния.Направи ми впечатление че при навлизане в селище под логото на оператора се изписва името на селището.В Букурещ на всеки голям булевард където има клетка на оператор излиза и името на булеварда,Не е кой знае какво, ама съм сигурен че на М-тел и Глобул няма да коства нищо ако го пуснат в действие,както съм и сигурен че при пускане на тази "екстра" ще ни удържат пари за нея.
Да не говорим за GPS-a според него аз живея в нищото и най близо до мен е магазин на Германос :-D-50 м. :-D
naB4o - специалист
Яка джаджинка Велси :) А иначе нашите телефони са най-скъпите и съм уверен в това !
Теди - специалист
Пичове как се борави с GPS-а? Другата седмица ще попътувам по страната и искам да го пробвам. С Nokia N79 съм трябва ли да качвам някаква програма и когато се ползва GPS-а през мобилен интернет ли е?
velsi - Почетен майстор
N76 има вграден GPS приемник. Програмата е Garmin Mobile. Отделно качваш карти. Има някои тънкости обаче.

Тема "Пътни карти за GSM!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: