Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Стефан - майстор
velsi написа:
Не си е отвесирал фотоапарата.... :lol:
......от лявата страна :? от дясно е добре
greenhrast - специалист
Кх, кх.
На крив фотаджия - сичко му пречи :lol:
А на майсторите с алуминиеватат врата кво им пречеше та ме набутаха :x

Отваряйте си очите при монтажа кво ви монтират :!:
Админ, аре да издам фирмата че да не се набутват хората от Плевен, plsssssssss. Ili na PM :wink:
HD - специалист
Съжалявам, че малко късно виждам темата, но все пак:

моята врата на банята също в долния край се подува (но поне не мухлясва, поне засега). Интересно, че се подува отвън (откъм коридора), а не отвътре - не знам това нормално ли е. Вратата е от тънък шпертплат (май така се казва - дебелина около 4-5 мм, и е направено от още по-тънки дървени пластове), та тоя въпросния шпертплат вече се е накъдрил яко.
Можете ли да дадете някакви идеи как да я ремонтирам тази врата. Само боядисване не става, понеже е накъдрена отдолу и започва вече даже да се откъртва по малко дървен материал.
Ако се изрезе отдолу вратата и да се лепне една дървена дъска? И само фугите да семинат с някакъв кит за дърво например или нещо такова?
Засега пари за Al врата няма, така че ако има някакъв що-годе евтин начин за ремонт, който да изкара още година-две?

П.П. Старая се да проветрявам банята доколкото мога, но няма външно прозорче, защото стените са изцяло вътрешни, има само един отдушник, но то от него почти не се проветрява, само оставям вратата отворена като се изкъпя, това е. (Монтирането на един вентилатор на отдушника, който да отвежда въздуха навън предполагам ще е добро решение, но това ще стане по-нататък във времето вероятно)

Благодаря предварително!
HD - специалист
Никой ли не може да даде малко акъл? :cry:
velsi - Почетен майстор
Е за какво ти е акъл? Както си го намислил ще стане. Трябва обаче добре да напаснеш новото парче и ако трябва да китнеш мястото на снаждане за да не личи след като боядисаш. И не отлагай това с отдушника, защото след време пак ще имаш същия проблем.
HD - специалист
Тюх, значи няма начин да "се закрепи" вратичката :?
Че поставянето на дъска си е доста работа все пак, особено когато нямам почти никакви инструменти :cry:
Ще го измисля някак си.

Благодаря!
velsi - Почетен майстор
Както си го обяснил, май положението е лошо. Може примерно да поолющищ набръчканото, да китосаш останалото, което е здраво и да китосаш. После боя. "По-нискобюджетен" "спасителен" вариант не се сещам. Но не знам струва ли си усилията. Това ти ще си прецениш.
Нали знаете тези врати-хармоники? Не са ли удачни за баня, особено ако е малка? Не знам от какъв материал са?Има ги в Метро за около 60 лв.Удачни ли са?
kireto1 - специалист
А аз за разлика от всички си поръчах чамова.
Като гледам че на старата панелка вратата е от фазер, и мога да кажа че с малки забележки
изкара 30 години.А чамовата по малко ли ще изкара???Мисля да е обработя
първо с ленен безир а после с яхтен лак.Тя няма ли да изкара 30 години :?
А ако не изкара :wallbash:

А и всичките ми врати ще бъдат чамови
mien - специалист
И моята врата се изду,махнах я и сложих завеса.Край на проблемите.

Тема "Врата за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: