Аз казах какво и как отоплявам, невъзможно ли ти се вижда? И това при положение, че изолацията ми не е както трябва. Площта е по-малка - 130-140 м2, вярно, но пък и горелката работи около 12-14 часа в денонощието. И поддържам 23-24 градуса. Всичко това с цената на досега почти 4 тона пелети. От октомври месец.
пет фев 15, 2019 9:36 pmpenchev.r написа:Пееенч, не мой се нерви!пет фев 15, 2019 9:19 pmkalin72 написа: Пак не разбираш. Човека казва как гори горелката, какво топли, ти пак - търговци билиДобре,добре братчед или инсталатор,подържай 24градуса с 2т вода и 4 тона пелети на 200квадрата.Или по лесно ми натрии носа с една формула и да млъквам.Помисли малко, и ще видиш, че разода му е реален, при условията, които има.
При мен също разхода може да падне много, с поне 1 тон за сезон, но изолация трябва да правя на цялата къща, буфер да слагам...и те така те.
Секи харчи неговите си пари, тука си раздумваме със свои думички.
Поредна година приготвям по 6 тона, оти така ми излизат сметките.
Сяка година ми остават по 2 тона, щото са свивам и освен това зимата е мека. Що да топля онова, що ми не е нужно, в момента. Това не означава, че следващата трябва да я започна с 4 тона.
Споко де!