струва ми се че рамката е от хром - молибден (като моята)- доста корав материал за разлика от тенекиените врати на колите. имам и байк (сглобяван е предимно с части от Драго) но е с твърда опашка и не става за каскади както и този дето го кара 

burningice написа:струва ми се че рамката е от хром - молибден (като моята)- доста корав материал за разлика от тенекиените врати на колите. имам и байк (сглобяван е предимно с части от Драго) но е с твърда опашка и не става за каскади както и този дето го каралеле малко късно виждам отговора ти извинявай .
silllveto написа:Привет и от мен.еми това са колела правени предимно за возене ,както в твоя случай.за деца да се возят насам на там и да се забавляват ,леки заиграфки , но не и за по-сериозни неща . слаби са им частите и лесно се чупят при сериозно каране и блъскане . тъкаче няма за какво да се притеснявате . върховни са за градско возене и за парите си . със здраве и безавариино каране на младото поколение
искам да те питам какво мислиш за колелата Драг?
silllveto написа:Вътрешната се дупчи отстрани или откъм грайфера на външната- там дето се търкаля. Външната не се пука а пропуска остри работи като бодли. Странно ми е.
trevora написа: Здравей и от мен .страсти
silllveto написа:Чак са видях, че си ми отговорилВиде ли, че момчето е сериозно !![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: