Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
burningice - специалист
струва ми се че рамката е от хром - молибден (като моята)- доста корав материал за разлика от тенекиените врати на колите. имам и байк (сглобяван е предимно с части от Драго) но е с твърда опашка и не става за каскади както и този дето го кара ;-)
$64EN - специалист
burningice написа:
струва ми се че рамката е от хром - молибден (като моята)- доста корав материал за разлика от тенекиените врати на колите. имам и байк (сглобяван е предимно с части от Драго) но е с твърда опашка и не става за каскади както и този дето го кара ;-)
леле малко късно виждам отговора ти извинявай .
рамката е точно от хромоли 4130 . повечето части се правят от този материял защото е невероятно здрав и има свойството да се деформира , но да запазва здравината си и също като се закали става изключително здрав.

ето няколко снимки от гърция пред огромните плакати

Изображение
Изображение
silllveto - Майсторица
Привет и от мен.
Виждам, че си маниак и се кефиш на това, което правиш. И за това искам да те питам какво мислиш за колелата Драг? Взехме на детето Лъки Девил, щото бяхме доволни от първото му Драгон, обаче непрекъснато пука гума. Някакви идеи за причината?
velsi - Почетен майстор
Къде точно се пука гумата? В смисъл на кое място? Ако е от вътрешната страна може да е стърчаща спица (малко вероятно), а ако е от външната може да е прекалено тънка външна гума. Може да има някаква неравност по вътрешната страна на каплата, която да няранява гумата. Трябва внимателно да се огледа.
silllveto - Майсторица
Вътрешната се дупчи отстрани или откъм грайфера на външната- там дето се търкаля. Външната не се пука а пропуска остри работи като бодли. Странно ми е.
ИванIYI - помощник
Да не ти е странно, качвот се по бордюрите и си правят екстремни ситуации. И при моя е така.
trevora - специалист
Здравей и от мен :)
$64EN - специалист
silllveto написа:
Привет и от мен.
искам да те питам какво мислиш за колелата Драг?
еми това са колела правени предимно за возене ,както в твоя случай.за деца да се возят насам на там и да се забавляват ,леки заиграфки , но не и за по-сериозни неща . слаби са им частите и лесно се чупят при сериозно каране и блъскане . тъкаче няма за какво да се притеснявате . върховни са за градско возене и за парите си . със здраве и безавариино каране на младото поколение :)
silllveto написа:
Вътрешната се дупчи отстрани или откъм грайфера на външната- там дето се търкаля. Външната не се пука а пропуска остри работи като бодли. Странно ми е.

a и почва другият сезонмалко изпуснах сезона , но подобре късно нали :) ,a и почва другият сезон , начи най-вероятно има нещо забито във външната , което пука вътрешната .
най-добре нова по-дебела
иначе се случват всякакви неща , нормално е :)
Изображение
trevora написа:
Здравей и от мен .
страсти :) :supz: :weedman:
silllveto - Майсторица
Чак са видях, че си ми отговорил :datz:
Купихме нови гуми, сега пък скоростите се развалят. Не се фиксират както трябва и веригата се изхвърля от венците.
То детето не кара мн щуро, ама малкият му Драг беше за 100лв и не се повреди нито веднъж, а тоя за 300лв не може да си го ползва като хората. :evil:
Takezo Sensey - модератор
silllveto написа:
Чак са видях, че си ми отговорил :datz:
Виде ли, че момчето е сериозно !
Аааа Силве ... :-D

Тема "ПРИЯТНО ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: