Само опонирате 2-3 ма!И си говорим празни приказки икономии,буфери,кранчета и тем подобни,а на -5 -10гр кранчетата отворени и горелката гори.Имам изолация 10см от вън,картон по стени и тавани с вата и на пода фибран на всякъде.Димни газове 70-100 па пак си гори 2 чувала на ден при 0 градуса.спирам да пиша с 2 ма трима с котел грейко (кпд130).Поздрави ! 

.gif)
 Аз имам монтирана една инсталация на един човек -етаж от къща 100 кв  няма дори мазилка на къщата ,има обаче ПВЦ дограма ,котел и горелка Грейко 20 ,панелни радиатори с термоглави ,2 лири и 100 л бойлер .Та разхода му е 3,5 тона дървесни пелети
 Аз имам монтирана една инсталация на един човек -етаж от къща 100 кв  няма дори мазилка на къщата ,има обаче ПВЦ дограма ,котел и горелка Грейко 20 ,панелни радиатори с термоглави ,2 лири и 100 л бойлер .Та разхода му е 3,5 тона дървесни пелети   учудващо малко  .
 учудващо малко  .

.Знам колко Истински KW ми трябват за моята скромна къщурка.Много неща съм научил тука и го уважавам!Но да си говорим в тази топла зима че горим 4т за 200кв (после станаха 160кв и може би слънчеви колектори)с 300 литра бойлер и само и само щото имаме грейко за 3к бона и буфер за още 1к.........Еми не съм съгласен с тази реклама или гордост.
 .Знам колко Истински KW ми трябват за моята скромна къщурка.Много неща съм научил тука и го уважавам!Но да си говорим в тази топла зима че горим 4т за 200кв (после станаха 160кв и може би слънчеви колектори)с 300 литра бойлер и само и само щото имаме грейко за 3к бона и буфер за още 1к.........Еми не съм съгласен с тази реклама или гордост.  Опитах да ти обясня, но явно напразно съм се хабил.
 Опитах да ти обясня, но явно напразно съм се хабил.