Ще изключи бушона. Това обаче си е нормалната защита с бушон, независимо дали имаш или не ДТЗ.

пон фев 18, 2019 6:49 pmnikolov333 написа: Задължително..Значи съм имал късмет, щото свещи не съм палил.![]()
![]()
![]()
![]()
пон фев 18, 2019 7:15 pmsokolov.91 написа:Да разбираме, че си го изпробвал лично тоя вариант?) в смисъл докоснал си фаза, ДТЗ е сработила и няма сериозни поражения?)пон фев 18, 2019 6:49 pmnikolov333 написа: Задължително..Значи съм имал късмет, щото свещи не съм палил.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пон фев 18, 2019 7:37 pmstef789 написа:Ехе, аз съм докосвал фаза и без ДТЗ, без никакви поражения. Явно оня горе е решил така.пон фев 18, 2019 7:15 pmsokolov.91 написа:Да разбираме, че си го изпробвал лично тоя вариант?) в смисъл докоснал си фаза, ДТЗ е сработила и няма сериозни поражения?)пон фев 18, 2019 6:49 pmnikolov333 написа: Задължително..Значи съм имал късмет, щото свещи не съм палил.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пон фев 18, 2019 7:37 pmstef789 написа:Точно това разбирайте.пон фев 18, 2019 7:15 pmsokolov.91 написа:Да разбираме, че си го изпробвал лично тоя вариант?) в смисъл докоснал си фаза, ДТЗ е сработила и няма сериозни поражения?)пон фев 18, 2019 6:49 pmnikolov333 написа: Задължително..Значи съм имал късмет, щото свещи не съм палил.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sokolov.91 написа: забелвам го, хващам фазата... и ефекта беше все едно някой ми наби железен кол от китката до рамото за част от секундата. В далечината се чу щрак и ДТЗ-то изключи. Добре, че не се гепих и за нулата заедно с фазата, че едва ли щеше да има щрак.Точно в този случай пак щеше да има "щрак", дори да беше хванал и нулата заедно с фазата. Важен е токът, който протича през теб към земя, явно е бил достатъчен за да изключи ДТЗ. По-кофти е ако хванеш фазата и нулата и токът през теб към земя не е достатъчен за ДТЗ, е тогава трябва да се палят свещи. Всъщност хората, които си светят със свещи нямат подобни проблеми
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: