aldebaran написа:Има ли място в този форум, (или някъде другаде), където да споделя за една неправилно начетена ми сметка от Електроснабдяване и да потърся мнението Ви?Да, може, защо не. В говорилнята например. Споделяй свободно.
Серьозно е!
За което благодаря предварително
aldebaran,
Пич, мислех да не се обаждам повече по темата ти, но гледам нещо продължаваш да ме споменаваш - няма нужда. Всеки сам си избира как да мори себе си и семейството си.
Хайде, ако обичаш, поне на себе си кажи:
1. Кое от тези 4-5 неща дето ти писах и са ти "ясни", и имат/нямат "някаква съществена мисъл" си осъществил?
2. Кое от 3 страници мнения НЕ ОТГОВАРЯ на така прецизно редактираното заглавие "Идея за конденза от прозорЕците?
Намислил си си нещо, питаш, а не щеш да чуеш какво ти се говори.
Не се ли усещаш, че ако беше необходимо такова решение, все някой щеше да се сети, да патентова и да печели от продажбата на "вътрешни улуци"?
И пак ще си позволя - замисли се - 1-2м2 латекс ли са ти ПО-ВАЖНИ или здравето и комфорта на семейството (колкото и "цинично" да звучи).
Все едно, аз да ти обяснявам нашироко колко ми се налага да пуша в къщи и да питам за ароматизатор, защото детето кашля, пък и латексът пожълтява. Е, да де - и аз не ща да отказвам цигарите - зимата пуша на балкона или на открехнат прозорец + вентилатор в отдушника. Пак ме усещат в съседното помещение - с влагата е същото.
Вечно здраве и перфектен латекс.