вт фев 19, 2019 10:02 amdorzo написа: Здравейте.Имам горелка от първите още.От самото начало окото,което гледа огъня не се справя много добре.Вижда,ама все едно е с едно окоНедей дупка,само сензора смени.И какъв цвят е сензора?.Въпроса ми е да сменя окото или ако пробия повече дупки отпред на главата дали ще се наруши горивния процес?
вт фев 19, 2019 12:29 pmpenchev.r написа:Аз на моята горелка съм и разширил малко дупката където е окото и определено е по - добре осветеността.вт фев 19, 2019 10:02 amdorzo написа: Здравейте.Имам горелка от първите още.От самото начало окото,което гледа огъня не се справя много добре.Вижда,ама все едно е с едно окоНедей дупка,само сензора смени.И какъв цвят е сензора?.Въпроса ми е да сменя окото или ако пробия повече дупки отпред на главата дали ще се наруши горивния процес?
![]()
ср фев 20, 2019 12:17 amLazarGanev написа: Най-икономично ще е, ако смениш целия комплектНе разбрах може ли или не?Ще работи ли грейкото нормално с феролито и технически ще има ли някаква особеност при монтажа?. Да, вярно е, че почти няма кой да конкурире чугуняка на Фероли по ниска ефективност, но пък ако смениш и горелката минаваш в съвсем друга категория - гориш двойно по-евтини пелети. Продаваш теоя, добавяш едни паи, които ги избиваш още първия сезон Ако ги нямаш - ползваш Кредит енергийна ефективност с 15% безвъзмездна помощ, която ти покрива лихвите за 2 години и си ти.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: