Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
DStefanov, и по-лоши работи правя преди третото кафе. Флекстайп, разбира се.
ssi - специалист
Флекстайп -Не слагай това нещо. Ака каквото си иска в регистрито и няма махане. Че и платено :-) !!!
Слагай това което ти е писал mitko414
the_shadow - помощник
а защо просто не си сложиш кракнат, кирилизиран Виндовс :? а за браузъра Мozilla Firefox е истината
касада - напреднал
Благодаря на всички.В петък,ако имам време ще пробвам да свърша тази работа.Ако не става ще ме търпите с маймуница докато сложим и кирилица-нали :lol: Когато купих компютъра/Packard Bell/ си идваше с няколко програми,платени-подарък от Packard Bel.Между тях и уиндоса и експлоера.Попитах за дисковете за инсталация,но ми казаха,че всичко е в компютъра и когато трябва да се преинсталира уиндоса /показаха ми как/автоматично се инсталират и останалите програми и немога да ги трия.А ас по принцип ползвам ОПЕРА,но когато например отварям някоя страница тук дадена от вас автоматично я отваря експлоера :evil: .n_a и с бирата дават мезе "бесплатно"ама цените в баровете са......нали знаеш къде е бесплатно сиренето :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Схвана ми намека за бесплатното :-). Е, нищо де, надвили си на масрафа хората, плащат си.
velsi - Почетен майстор
касада написа:
А ас по принцип ползвам ОПЕРА,но когато например отварям някоя страница тук дадена от вас автоматично я отваря експлоера :evil:
Трябва да направиш Опера-та да бъде дефаулт браузър.
касада - напреднал
velsi написа:
касада написа:
А ас по принцип ползвам ОПЕРА,но когато например отварям някоя страница тук дадена от вас автоматично я отваря експлоера :evil:
Благодаря ти velsiи със сигурнос си прав,ама на Български това значи........ :?: Боса съм в това,аи няма кого да попитам около мен,ако имаш минутка обяснявай......какво и как! ЧЕ :hot2:
the_shadow - помощник
касада написа:
velsi написа:
касада написа:
Благодаря ти velsiи със сигурнос си прав,ама на Български това значи........ :?: Боса съм в това,аи няма кого да попитам около мен,ако имаш минутка обяснявай......какво и как! ЧЕ :hot2:
когато пуснеш опера трябва да ти изкарва съобщение, подобно на това "opera is not set as the deafult web browser on this computer. do you want to use opera as deafult web browser" омаш опция да и не, цъкаш да - "yes", обаче сигур проблема ти е в Виндолса, щот оне ми се вярва да си цъкала се "не"
още се чудя, защо не си сложиш друг Виндолс
касада - напреднал
Здравейте.Искам да ви се похваля,че всичко мина добре.Благодаря на всички за помоща :)
и аз за кирилизация да питам: проверка на правопис на БГ за Word някой да ми препоръча?

Тема "Помогнете- кирилизация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: