Най - вълнуващия въпрос зимно време.
съб фев 23, 2019 5:23 pmvladimir_85 написа:
благодаря на всички за мненията
Владо, не се обиждай!
След още малко четене, би могъл да си стъкмиш нещата.
Почети, помисли и после се върни на темата си! Всичко е написано, в нея, просто трябва да го осмислиш.
Успех!
vladimir_85 - помощник
не се обиждам.ако имах средства няма да се занимавам.щях да си наема фирма.то и така ще тегля заем за цялото парно и просто нямам възможност да си платя на маистор,не че не ми се иска.заради това разпитвам,а това че не ми е ясна и не разбирам нищо си е така,ако разбирах първо нямаше да питам и второ можеби щях да се занимавам с това.но както и да е.
съб фев 23, 2019 8:56 pmvladimir_85 написа:
не се обиждам.ако имах средства няма да се занимавам.щях да си наема фирма.то и така ще тегля заем за цялото парно и просто нямам възможност да си платя на маистор,не че не ми се иска.заради това разпитвам,а това че не ми е ясна и не разбирам нищо си е така,ако разбирах първо нямаше да питам и второ можеби щях да се занимавам с това.но както и да е.
Добре де, точно навреме попита.
Имаш няколко месеца да се образоваш. На мен ми отне повече.
Тъкмо за новия отоплителен сезон ще си готов.
Помисли и за пелетарка!
Имаш време.

Още ми куца отоплението.
Не работи THERMO-SPOTа на тигана ми за палачинки.
Пържа си яйцата (кокошите и да не чува благоверната, чеее...) в него, та за да не загарят ползвам нездравословна мазнина.
...мъка.
Andri01 - майстор
И ко? Хвалиш се? Богаташ-имал бил яйца за пържене?! А ние-караме само на купешки :(.
нед фев 24, 2019 8:49 amAndri01 написа:
И ко? Хвалиш се? Богаташ-имал бил яйца за пържене?! А ние-караме само на купешки :(.
Тихо деееее, че комунистите и те надават ухо!
Ако ми ги национализират ши страдам много.

Извинявай, Владо!
Andri01 - майстор
Е,спокойно де. Социалиста МЪдуро е далече. Пък и той иска хуманитарна помощ само във вид на водка,от руснаците. :partyman:

Тема "камера за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: