Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Винаги съм държал продуктите да са ок и да са доволни клиентите ,без значение марката .Забележките ги писах по горе . :)
Последна промяна от filmatoplo на пон фев 25, 2019 7:23 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Разработва се нов контролер, който ще се предлага алтернативно на натурелския. Отначало само за камината, но ако излезе успешен, може да се предлага и за горелката. Отново е гласувано доверие на българска фирма в стила на Грейко за подкрепа на българското. И трите им лазера са български, макар да са с 50% по-скъпи от турските аналози. Да се надяваме конкуренцията да премахне проблемите с контролера, че голямо търчане пада, а най-много го отнася сервиза.
filmatoplo - майстор
:) Ура само още 1 сезон стрес .
brassSob - специалист
Г- н Ганев, голямото Бижу колко Кв е водната риза, че се отвеях.
LazarGanev - "Велик майстор"
21кВт общо с излъчването. Според мен това е абсолютно излишен модел - той може да топли 250-300м2 къща, което е безсмислено - такава къща е за котел, не за камина. Лудост е да носиш в къщи всеки ден по 5-6-8 чувала скъпи пелети, като можеш да гориш евтини в котела, който е в гаража при пелетите. Но пазарът искал такъв модел, защото другите производители имали. Има много хора, за които е въпрос на мъжка чест да имат по-мощна камина от комшията. Нищо че жилището му е 70м2, ще отиде в магазина и ще иска камина поне 25кВт! Аз съм си поръчал да разработят камина 10кВт и смятам, че това е моделът, който трябва да е най-продаван.
brassSob - специалист
Пишман майсторите го изискват. Няма начин....трябва да се запасят, презапасят за 4 етажа още...
пон фев 25, 2019 7:51 pmLazarGanev написа:
...Аз съм си поръчал да разработят камина 10кВт и смятам, че това е моделът, който трябва да е най-продаван.
Форумната памет знае коооолко пъти препоръчвах 10кВт от друга марка.
Дори понякога и тия са много.
Айде най после и Грейко!

Постоянно топля 50 квадрата с 3-6 кВт/ч, включая топлата вода за къпане, чинии, пералня.
Дограма.....килди-халда (абе има я), изолацията по зле (тука има-тука няма).
filmatoplo - майстор
:wink: Имам няколко въздушни 10 киловатови -познайте на коя степен ги ползват ,и защо беше нужно 10 а не поне 8 по мой съвет. :wink:
пон фев 25, 2019 9:46 pmfilmatoplo написа:
:wink: Имам няколко въздушни 10 киловатови -познайте на коя степен ги ползват ,и защо беше нужно 10 а не поне 8 по мой съвет. :wink:
Мирише ми на съединител и спирачки.
penchev.r - специалист
Изделията са добри на грейко,но някак си цените са твърде високи за това което предлагат.Може някой да ме нападне сега,но такива цени все едно тепърва излизат на пазара горелки и котли...Трябва да се пусни нещо за българския пазар достъпно и на ниво.Може ли се наистина за 10 пружини и ръчка да се искат такива пари....па и да го разглобя че да го очистя.Прахосмукачка да има и да лягам и бъркам вътре.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: