пон фев 25, 2019 7:03 pmmiliad написа: Изгубих бирите.Аз бях готов да заложа, че вратата е кафява и сега ме е яд..
Това е дръжката.
А бравата свалихте ли? Разглобихте ли я? Как е?

пон фев 25, 2019 7:03 pmmiliad написа: Изгубих бирите.Аз бях готов да заложа, че вратата е кафява и сега ме е яд..
Това е дръжката.
А бравата свалихте ли? Разглобихте ли я? Как е?
пон фев 25, 2019 8:26 pmmiliad написа: Според твоите думи трябва да отидеш в магазина с дръжката за нова.
Но,
"Моля за помощ! Дръжките на вратата в ътрешна са увиснали и не натискат езика на бравата,какво мога да направя?"
това в червеното тогава как да го тълкувам.
Ако натискаш с пръстчето езика, и той влиза и излиза от бравата, това нищо не означава.
Трябва да въртиш квадрата/ квадратното желязо/, и ако тогава се мести езика, значи бравата е наред.И обратното разбира се.
Дай моля те една снимка на вътрешната част на основата на дръжката да видя има или няма пружина, макар че, тези модели по принцип имат.
Прикачен файл
пон фев 25, 2019 11:18 pmNadia.k написа: 20190225_230811_opt.jpgквадратното желязо/,само прибира езика на бравата,значи бравата е наред?пон фев 25, 2019 8:26 pmmiliad написа: Според твоите думи трябва да отидеш в магазина с дръжката за нова.
Но,
"Моля за помощ! Дръжките на вратата в ътрешна са увиснали и не натискат езика на бравата,какво мога да направя?"
Ако натискаш с пръстчето езика, и той влиза и излиза от бравата, това нищо не означава.
Трябва да въртиш квадрата/ квадратното желязо/, и ако тогава се мести езика, значи бравата е наред.И обратното разбира се.
Дай моля те една снимка на вътрешната част на основата на дръжката да видя има или няма пружина, макар че, тези модели по принцип имат.
пон фев 25, 2019 11:29 pmNadia.k написа:пон фев 25, 2019 11:18 pmNadia.k написа: 20190225_230811_opt.jpgквадратното желязо/,само прибира езика на бравата,значи бравата е наред?има ли значение как да го поставя това квадратно желязо,на него има улейчета ,не забелязах как беше,съжелявам за глупави въпроси.пон фев 25, 2019 8:26 pmmiliad написа: Според твоите думи трябва да отидеш в магазина с дръжката за нова.
Но,
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: